Dobrze, że nie 146. ;)Rumburak Jokerman pisze: ↑12 sty 2026, 17:53Może być z tym problem.Franklin Garamond pisze: ↑11 sty 2026, 23:51Obawiam się, że Isabelli zacznie się spóźniać krwawy księżyc.
I jednocześnie liczę na to, że nazwą z Heinzem swojego pierworodnego Chlewetyk, żeby uczcić pamięć o druhu.
![]()
KAC POLLIN 03 [RimWorld]
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
KAC POLLIN 03 [RimWorld]
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
KAC POLLIN 03 [RimWorld]
Ja bym nie był taki pewien.Rumburak Jokerman pisze: ↑12 sty 2026, 17:53Może być z tym problem.Franklin Garamond pisze: ↑11 sty 2026, 23:51Obawiam się, że Isabelli zacznie się spóźniać krwawy księżyc.
I jednocześnie liczę na to, że nazwą z Heinzem swojego pierworodnego Chlewetyk, żeby uczcić pamięć o druhu.
![]()
Jest taka edelweisska przyśpiewka:
(...)
Gdy sie kropnie pół siwuchy
i z gospody wyjdzie w gali
no, to nie ma tu dziewuchy
której byśmy nie szczypali!
Heinz żywemu nie przepuści!
Heinz żywemu nie przepuści!
jak się żywe napatoczy,
nie pożyje se a juści!
(...)
za: Śpiewnik Młodego Kotliniarza
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
KAC POLLIN 03 [RimWorld]
Ja wiem, że gustujesz w starszych, no ale nie przesadzajmyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sty 2026, 19:10Dobrze, że nie 146. ;)Rumburak Jokerman pisze: ↑12 sty 2026, 17:53Może być z tym problem.Franklin Garamond pisze: ↑11 sty 2026, 23:51Obawiam się, że Isabelli zacznie się spóźniać krwawy księżyc.
![]()
W łóżku (a dokładniej w śpiworze) to nie raz wylądowali. Ale Chlewetyka z tego nie będzie... przynajmniej zanim nie posuną się w technologii