To i ja się dołączę jak przypominajka ;)Była pewna idea, która w klikaniu sprawiała mi jeszcze większą frajdę, mowa o Kaperze, a liczę na to, że czasowe przypominajki o tej formie zabawy zmobilizują pomysłodawcę do uruchomienia Kapera2.
Swoją drogą to pomyślałem, że warto napisać takie swoje podsumowanie tego 2021 roku.
Nie będę wspominał swoich początków leockich, ale to co zdarzyło się w ostatnich miesiącach. Prowadzenie KPK Radzivon dawało mi i nadal daje wiele frajdy. Nieważne, że poprzedni sezon dostawałem baty, a teraz także obrywam, i co? Przednio się bawię. Nigdy nie pomyślał bym, że takie coś jak X11 może dawać tyle frajdy :)
W innych moich działaniach nastąpił impas, mówię tu o Leockiej Kolei Żelaznej i Hucie Stali. Na razie nie mam jeszcze pomysłu jak to poprowadzić dalej a czasami też brak czasu nie pozwala mi na dokończenie tych rozpoczętych działań. Wierzę jednak, że w tym 2022 roku obie inwestycje ruszą do przodu.
Jarmark to było czysto spontaniczne działanie. Mówię nie tylko o prezentacjach na stoiskach, ale głównie piszę tu
o rozmowach i wydawaniu naszych Palatynów, które tak skrzętnie zbieramy pisząc nasze posty.
V-Mundial, który śledziłem jakby był realny, wszelkie informacje dotyczące naszej reprezentacji narodowej, prowadzonej przez @Piotr vel Bocian, dawały mi radość z bycia Leotą i mikronautą.
Trudno zapomnieć tych wszystkich, którzy mi pomagali, szczególnie w kwesti przerabiania różnych zdjęć, czego zwyczajnie nie umiem. @Helwetyk Romański , @Heinz-Werner Grüner a także @Oswald Baskerville , to jedne z tych osób, które mnie w tym wspierały. Wiem, że powinienem tu wypisać wszystkich po kolei, więc powiem krótko-
DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPÓLNĄ ZABAWĘ W MINIONYM ROKU 2021