A pewnie, że można nad — tylko tutaj pojawiają się względy czysto praktyczne, trzeba byłoby przygotowywać zupełnie inny format, specjalnie dla Nowin. Raczej pochyliłbym się nad zachowaniem dotychczasowego (starego) układu oraz wygospodarowaniem wąskiej kolumny po prawej stronie na plakaty…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 gru 2022, 23:07A może reklama w formie banneru, nad/pod, a nie faktycznie zabierająca miejsce w np.Nowinach. Ja się już przyzwyczaiłem do położenia niektórych mikronacji, a tu takie "drastyczne" zmiany. :)
Reklama w systemach międzynarodowych 📢
- Helwetyk Romański
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Krzysztof Windsor
- Obywatel
Dobry wieczór państwu, chciałbym zgłosić kolejną reklamę :D Tutaj link: https://forum.insulia.pl/viewtopic.php?t=155
A tutaj plakat:

A tutaj plakat:

HKH Krzysztof Windsor-Windsachen
Gwardzista GPL
Gwardzista GPL
- Helwetyk Romański
Dodana! Przy okazji zmieniłem układ Nowin zgodnie z zapowiedzią.Krzysztof Windsor pisze: ↑17 gru 2022, 23:15Dobry wieczór państwu, chciałbym zgłosić kolejną reklamę :D[/img]
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
A baner na całą szerokość, pomiędzy szeregami po 3 państwa? :DHelwetyk Romański pisze: ↑16 gru 2022, 23:33A pewnie, że można nad — tylko tutaj pojawiają się względy czysto praktyczne, trzeba byłoby przygotowywać zupełnie inny format, specjalnie dla Nowin. Raczej pochyliłbym się nad zachowaniem dotychczasowego (starego) układu oraz wygospodarowaniem wąskiej kolumny po prawej stronie na plakaty…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 gru 2022, 23:07A może reklama w formie banneru, nad/pod, a nie faktycznie zabierająca miejsce w np.Nowinach. Ja się już przyzwyczaiłem do położenia niektórych mikronacji, a tu takie "drastyczne" zmiany. :)
- MahoroChan
- Przybysz
Znaczy nie ukrywam, że np. ja do jakichkolwiek reklam podchodzę, jak stereotypowa wieśniaczka - z widłami.Ignats ik Ruth pisze: ↑24 sty 2023, 23:36A baner na całą szerokość, pomiędzy szeregami po 3 państwa? :DHelwetyk Romański pisze: ↑16 gru 2022, 23:33A pewnie, że można nad — tylko tutaj pojawiają się względy czysto praktyczne, trzeba byłoby przygotowywać zupełnie inny format, specjalnie dla Nowin. Raczej pochyliłbym się nad zachowaniem dotychczasowego (starego) układu oraz wygospodarowaniem wąskiej kolumny po prawej stronie na plakaty…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 gru 2022, 23:07A może reklama w formie banneru, nad/pod, a nie faktycznie zabierająca miejsce w np.Nowinach. Ja się już przyzwyczaiłem do położenia niektórych mikronacji, a tu takie "drastyczne" zmiany. :)
Reklama sama w sobie, bez kontekstu potrafi być ciekawa, prowokująca, dawać do myślenia jeśli chodzi o np. jakąś akcję społeczną - ale w kontekście jest dla mnie zawsze spamem, śmieciem, marnowaniem miejsca.
Przy czym oczywiście wiem, że warto zachęcać innych do uczestnictwa w naszych inicjatywach :)
(-) Mahoro Andou
Bojowy android organizacji VESPER
Bojowy android organizacji VESPER
- Helwetyk Romański
Albo trzeba byłoby wtedy przygotowywać dwa formaty (dodatkowy poziomy oprócz standardowego pionowego), jak w cytacie, albo nie rozumiem…Ignats ik Ruth pisze: ↑24 sty 2023, 23:36A baner na całą szerokość, pomiędzy szeregami po 3 państwa? :DHelwetyk Romański pisze: ↑16 gru 2022, 23:33A pewnie, że można nad — tylko tutaj pojawiają się względy czysto praktyczne, trzeba byłoby przygotowywać zupełnie inny format, specjalnie dla Nowin. Raczej pochyliłbym się nad zachowaniem dotychczasowego (starego) układu oraz wygospodarowaniem wąskiej kolumny po prawej stronie na plakaty…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 gru 2022, 23:07A może reklama w formie banneru, nad/pod, a nie faktycznie zabierająca miejsce w np. Nowinach. Ja się już przyzwyczaiłem do położenia niektórych mikronacji, a tu takie "drastyczne" zmiany. :)
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH