U mnie też obrazek zaczął działać. 🙂Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:18Ignacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 20:17To widziałem, tj. Pionier.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:07Kaper, ale to @Franklin Garamond, też ma przerwę :DIgnacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 18:11Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
Ze wszystkich 4 leockich gier Osada najlepsza. 🙂
Poprawiłem wyświetlanie wioski, któa przestała działąć przy zmianie wersji php. :P
Z braku czasu, przestałem rozwijać.
![]()
Lenno 2.0 - symulacja wioski
-
- Przybysz

- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Pionier to system ewidencji gruntów. Byłbym jak najdalszy od nazywania go grą…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
-
- Przybysz
Ale jak? 😂 Przecież nie da się odblokować budynku jak się ma 97 mieszkańców 😂
Wygląda na to, że w Twojej wiosce wystąpił błąd z cenami :P
-
- Przybysz
Dlaczego?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 9:01Ale jak? 😂 Przecież nie da się odblokować budynku jak się ma 97 mieszkańców 😂
Dom 50
Willa 50, czyli 100 mieszkańców
Łącznie w teorii można mieć zatem 150 mieszkańców, ALE ja mam 52 w pozycji dom, więc tu jest błąd, ale nie w samym limicie 100 mieszkańców.

No cóż, planuję w późniejszym czasie aktualizację, bo tak trochę źle podszedłem od strony technicznej. Teraz sobie to rozpiszę, żeby wszystko działało lepiej :DIgnacy Kowalski pisze: ↑12 sty 2025, 9:48Dlaczego?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 9:01Ale jak? 😂 Przecież nie da się odblokować budynku jak się ma 97 mieszkańców 😂
Dom 50
Łącznie w teorii można mieć zatem 150 mieszkańców, ALE ja mam 52 w pozycji dom, więc tu jest błąd, ale nie w samym limicie 100 mieszkańców.
-
- Przybysz
Będzie Lenno 3.0 i wszystkie wyniki zostaną usunięte czy będzie to raczej 2.1 i wyniki zostaną?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 10:06No cóż, planuję w późniejszym czasie aktualizację, bo tak trochę źle podszedłem od strony technicznej. Teraz sobie to rozpiszę, żeby wszystko działało lepiej :DIgnacy Kowalski pisze: ↑12 sty 2025, 9:48Dlaczego?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 9:01Ale jak? 😂 Przecież nie da się odblokować budynku jak się ma 97 mieszkańców 😂
Dom 50

W sumie to ja mam parę pomysłów do tego Lenna, napiszę Ci na discordzie #kiedyś :3Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 10:06No cóż, planuję w późniejszym czasie aktualizację, bo tak trochę źle podszedłem od strony technicznej. Teraz sobie to rozpiszę, żeby wszystko działało lepiej :DIgnacy Kowalski pisze: ↑12 sty 2025, 9:48Dlaczego?Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 9:01Ale jak? 😂 Przecież nie da się odblokować budynku jak się ma 97 mieszkańców 😂
Dom 50
Oczywiście, termin realizacji również jest na kiedyś 😂Damiano Robingren pisze: ↑12 sty 2025, 11:17W sumie to ja mam parę pomysłów do tego Lenna, napiszę Ci na discordzie #kiedyś :3
Myślę, że nie będzie lenno 2.1, a wersja 3 tylko po prostu osada :PIgnacy Kowalski pisze: ↑12 sty 2025, 10:11Będzie Lenno 3.0 i wszystkie wyniki zostaną usunięte czy będzie to raczej 2.1 i wyniki zostaną?
W zależności od zmian, wyniki będą albo przeniesione na nową wersje, albo zresetowane.
A to chyba nawet lepiejSheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑12 sty 2025, 11:47Oczywiście, termin realizacji również jest na kiedyś 😂Damiano Robingren pisze: ↑12 sty 2025, 11:17W sumie to ja mam parę pomysłów do tego Lenna, napiszę Ci na discordzie #kiedyś :3