Lenno 2.0 - symulacja wioski
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
- Królestwo Santery
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
I kolejny poziom magazynu też nieosiągalny.
Swoją drogą - chleb do czego służy?
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Wiem, że to o aplikacji, ale jednak pytanie wprawiło mnie w wesoły humor :)
Wiem, wiem dziś może mi się uda w końcu znaleźć trochę czasu na to. Chleb w założeniach będzie wymagany tak jak ryby, jako pożywienie dla mieszkańców, jednak zapomniałem tego zaimplementować. 🙈Franklin Garamond pisze: ↑15 mar 2022, 8:57I kolejny poziom magazynu też nieosiągalny.
Magazyny teraz nie powinny sprawiać problemów przez jakiś czas, gdyż ich pojemność została sporo zwiększona. Zmieniłem przelicznik maksymalnej wartości.
Zakładka ratusz, żeby nie świeciła pustkami, wyświetla ikonki wszystkich wybudowanych budynków. Rozwiązanie tymczasowe, jednak znając realia, zostanie na dłużej.
Zakładka ratusz, żeby nie świeciła pustkami, wyświetla ikonki wszystkich wybudowanych budynków. Rozwiązanie tymczasowe, jednak znając realia, zostanie na dłużej.
Kochani Osadnicy,
Dbając o wasze zdrowie, postanowiłem wprowadzić możliwość włączenia trybu nocnego.
Znacznie przyjemniej będzie się przeglądało osadę w godzinach wieczornych.
Dajcie znać, gdyby coś było mało czytelne, lub wystąpiły jakieś problemy.
Nowych aktualizacji na razie nie ma, jednak nikt nie mówi, że nie będzie w aktualnym roku.
Dbając o wasze zdrowie, postanowiłem wprowadzić możliwość włączenia trybu nocnego.
Znacznie przyjemniej będzie się przeglądało osadę w godzinach wieczornych.
Dajcie znać, gdyby coś było mało czytelne, lub wystąpiły jakieś problemy.
Nowych aktualizacji na razie nie ma, jednak nikt nie mówi, że nie będzie w aktualnym roku.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ależ zostałem w tyle… 🤕
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Królestwo Santery
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Więcej szczegółów! Ja jestem,co prawda nieco niżej, ale to pomoże w wyborze odpowiedniej drogi...Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑25 mar 2022, 17:49Dotarłem do kolejnej ściany w której nie ma drzwi by iść dalej.
Przy okazji zawołam @Sheldon Anszlus Lovelace, żeby wiedział... ;)
- Królestwo Santery
Cóż, mamy sytuację analogiczna do poprzedniej.
Obecnie pojemność magazynu to 15 400 jednostek i mam pełny. Dom 16 042,4 jednostki, a rozbudowa magazynu 24 943,58 jednostek. Inne obiekty podobnie. Przykładowo tartak 16 284,02 jednostki. Z kolei budowa kolejnych młynów, tartaków czy pól uprawnych nie ma sensu bo do niczego one nie służą.
Sugerowałem już poprzednio by je połączyć ciągiem produkcji rolnej. Czyli dla wybudowania młyna potrzeba np. x jednostek zboża. Z kolei dla wybudowania piekarni x jednostek mąki. Obecnie takiego powiązania nie ma i budowa tych obiektów jest bez znaczenia dla rozwoju wsi.
Obecnie pojemność magazynu to 15 400 jednostek i mam pełny. Dom 16 042,4 jednostki, a rozbudowa magazynu 24 943,58 jednostek. Inne obiekty podobnie. Przykładowo tartak 16 284,02 jednostki. Z kolei budowa kolejnych młynów, tartaków czy pól uprawnych nie ma sensu bo do niczego one nie służą.
Sugerowałem już poprzednio by je połączyć ciągiem produkcji rolnej. Czyli dla wybudowania młyna potrzeba np. x jednostek zboża. Z kolei dla wybudowania piekarni x jednostek mąki. Obecnie takiego powiązania nie ma i budowa tych obiektów jest bez znaczenia dla rozwoju wsi.