Lenno 2.0 - symulacja wioski
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Dopowiem, że wygląda na to, że bezpłatny certyfikat od Let’s Encrypta się automatycznie nie odnowił. Niestety, to dość popularny problem. Pozwalam sobie oznaczyć @Sheldon Anszlus Lovelace dla lepszej widoczności.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
@Sheldon Anszlus Lovelace powiększenie magazynu kosztuje więcej niż mogę w nim zgromadzić :-(
(-) Aleksander, r.s.
-
- Przybysz
Projekt wstrzymany, jednak można nadal grać. Jedynie podgląd wioski nie działa.
-
- Przybysz
Gra ciekawsza od Statków. Więcej możliwości.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 18:04Projekt wstrzymany, jednak można nadal grać. Jedynie podgląd wioski nie działa.

To muszę #kiedyś zacząć prace nad powiedzmy, że "następcą" ;)Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 18:04Projekt wstrzymany, jednak można nadal grać. Jedynie podgląd wioski nie działa.
-
- Przybysz
Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0

Kaper, ale to @Franklin Garamond, też ma przerwę :DIgnacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 18:11Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
-
- Przybysz
To widziałem, tj. Pionier.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:07Kaper, ale to @Franklin Garamond, też ma przerwę :DIgnacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 18:11Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
Ze wszystkich 4 leockich gier Osada najlepsza. 🙂

Ignacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 20:17To widziałem, tj. Pionier.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:07Kaper, ale to @Franklin Garamond, też ma przerwę :DIgnacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 18:11Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
Poprawiłem wyświetlanie wioski, któa przestała działąć przy zmianie wersji php. :P
Z braku czasu, przestałem rozwijać.

-
- Przybysz
U mnie też obrazek zaczął działać. 🙂Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:18Ignacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 20:17To widziałem, tj. Pionier.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑01 sty 2024, 20:07Kaper, ale to @Franklin Garamond, też ma przerwę :DIgnacy Kowalski pisze: ↑01 sty 2024, 18:11Czy w Leocji jest więcej aplikacji-gier?
Wiem o:
- Statkach
- Osadzie - Lenno 2.0
Poprawiłem wyświetlanie wioski, któa przestała działąć przy zmianie wersji php. :P
Z braku czasu, przestałem rozwijać.
![]()