Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

To wiadomo kto stoi za tymi plakatami przy wyjeździe z miasta!Karolina von Lichtenstein pisze: ↑27 lut 2023, 7:25No i gdzie te owce? Takie zabiedzone chodzą po rynku...
Przywrócić ow(o)cowe poniedziałki! I wtorki! I środy! I... i... Żądamy! 😁Karolina von Lichtenstein pisze: ↑27 lut 2023, 7:25No i gdzie te owce? Takie zabiedzone chodzą po rynku...
Już jutro w nagłówkach nowobrzeskiej prasy - "Oberhaupt Edelweiss uśmiecha się na myśl o zmniejszonej liczbie owiec"
Ja się dziwię, że 1) to tatałajstwo bilboardowe dotarło na wyspę pośrodku oceanu, 2) że Namiestnicy tego jeszcze nie zlewkowali.Franklin Garamond pisze: ↑27 lut 2023, 8:21To wiadomo kto stoi za tymi plakatami przy wyjeździe z miasta!Karolina von Lichtenstein pisze: ↑27 lut 2023, 7:25No i gdzie te owce? Takie zabiedzone chodzą po rynku...
![]()
Wiedziałem, że tak to Czcigodny odbierze... Chodziło oczywiście o ujęcie - perspektywa. ;)
To znany edelwajski biznesmen Stroer. Edelwajska kieszeń cieszy się z ubytku owiec! :PKarolina von Lichtenstein pisze: ↑27 lut 2023, 19:32Ja się dziwię, że 1) to tatałajstwo bilboardowe dotarło na wyspę pośrodku oceanu, 2) że Namiestnicy tego jeszcze nie zlewkowali.