Leocka Służba Krwi
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Leocka Służba Krwi
Chałupnicza robota na podstawce do piwa. Trzeba by poszukać gdzie i za ile da się wyprodukować takie. Chyba że nie o to jest pytanie 😅
- Przybysz
Leocka Służba Krwi
Tak, tego właśnie dotyczyło pytanie, bo chętnie bym sobie taką "wyrobił" tylko jakiś wzór by się przydał;)Franklin Garamond pisze: ↑27 lis 2023, 15:20Chałupnicza robota na podstawce do piwa. Trzeba by poszukać gdzie i za ile da się wyprodukować takie. Chyba że nie o to jest pytanie 😅
Leocka Służba Krwi
Wzór jest w pierwszym poście. Po prostu trzeba na wymiar wydrukować, najlepiej na papierze samoprzylepnym, przykleić i nadmiar obciąć nożem modelarskim czy innym ostrym narzędziem.Piotr vel Bocian pisze: ↑26 maja 2024, 23:37Tak, tego właśnie dotyczyło pytanie, bo chętnie bym sobie taką "wyrobił" tylko jakiś wzór by się przydał;)Franklin Garamond pisze: ↑27 lis 2023, 15:20Chałupnicza robota na podstawce do piwa. Trzeba by poszukać gdzie i za ile da się wyprodukować takie. Chyba że nie o to jest pytanie 😅
Pierwsze mi wyszło za małe, przy przeprowadzce zgubiłem gdzieś, więc zrobiłem nowe.
- Przybysz
Leocka Służba Krwi
Dzięki, wszystko się udało;)Franklin Garamond pisze: ↑27 maja 2024, 15:25Wzór jest w pierwszym poście. Po prostu trzeba na wymiar wydrukować, najlepiej na papierze samoprzylepnym, przykleić i nadmiar obciąć nożem modelarskim czy innym ostrym narzędziem.Piotr vel Bocian pisze: ↑26 maja 2024, 23:37Tak, tego właśnie dotyczyło pytanie, bo chętnie bym sobie taką "wyrobił" tylko jakiś wzór by się przydał;)Franklin Garamond pisze: ↑27 lis 2023, 15:20Chałupnicza robota na podstawce do piwa. Trzeba by poszukać gdzie i za ile da się wyprodukować takie. Chyba że nie o to jest pytanie 😅
Pierwsze mi wyszło za małe, przy przeprowadzce zgubiłem gdzieś, więc zrobiłem nowe.
- Przybysz