Skoro mamy rozgrywki v-mundialu męskich drużyn, dlaczego by tego nie urozmaicić i nie stworzyć takich rozgrywek dla drużyn kobiecych? ;)
Dlatego postanowiłem utworzyć taką ligę - Mikroświatową Ligę Kobiet. ⚽
Zapraszam do udziału wszystkich zainteresowanych, po skompletowaniu składu MLK od razu ruszymy z rozgrywkami.
Zasady co do nazewnictwa drużyn takie same jak w lidze "męskiej"
Link do ligi: http://www.xperteleven.com/?lid=461424
Mikroświatowa Liga Kobiet
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Czy ten szczytny pomysł jest realizowany? Może łatwiej, niż od reprezentacji, zacząć od klubów?
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Podłączam się do pytania. Temat mnie zupełnie ominął pod kroplówką.Ignats ik Ruth pisze: ↑06 lis 2021, 19:46Czy ten szczytny pomysł jest realizowany? Może łatwiej, niż od reprezentacji, zacząć od klubów?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Mogę utworzyć ligę w x11. Chętnie poprowadzę damską ligę. Może być to liga międzymikronacyjna.
/-/Sophie Susanne Cargalho
- Heinrich von Wattzau † • Stempel
- Zmarły obywatel †
A to ciekawe. Od kiedy koleżanka interesuje się piłką nożną i prowadzeniem wirtualnych klubów? Czy to kwestia chwili, czy braku innego zajęcia? ;)Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:00Mogę utworzyć ligę w x11. Chętnie poprowadzę damską ligę. Może być to liga międzymikronacyjna.
(-) Heinrich von Wattzau,
trener DKP Wielkie Oczy
trener DKP Wielkie Oczy
No jakbyśmy zebrali jakąś międzypaństwową ekipkę, to myślę, że warto. Ja jestem chętny! ;)
Nie wiem czy miał kolega takie intencję, ale wyczuwam uszczypliwość. Jeżeli pan nie wie to mam wniosek do LPPL o utworzenie drużyny, a sama w X11 prowadzę dwie drużyny. I w sumie to kwestia chwili oraz braku innego zajęcia.Henryk von Wattzau pisze: ↑06 lis 2021, 20:07A to ciekawe. Od kiedy koleżanka interesuje się piłką nożną i prowadzeniem wirtualnych klubów? Czy to kwestia chwili, czy braku innego zajęcia? ;)Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:00Mogę utworzyć ligę w x11. Chętnie poprowadzę damską ligę. Może być to liga międzymikronacyjna.
Wystarczy zapytać czy ktoś nie chce zacząć w kompletnie nowej lidze. Tak łatwiej jest zacząć. Ale fakt najpierw trzeba zebrać chociaż 8 osób do prowadzenia drużynIgnats ik Ruth pisze: ↑06 lis 2021, 20:13No jakbyśmy zebrali jakąś międzypaństwową ekipkę, to myślę, że warto. Ja jestem chętny! ;)
I tak i nie - bo tutaj to 1) rzeczywiście otwieranie nowej ligi (a mirko ma ich już dużo) ale też jednak 2) kwestia chęci zaangażowania narracyjnego - bo to jednak na niej ma chyba stać odrębność tego pomysłu od dotychczasowych rozgrywek ;)Natasya Åsa von Sarm pisze: ↑06 lis 2021, 20:47Wystarczy zapytać czy ktoś nie chce zacząć w kompletnie nowej lidze.