U nas w Wandystanie kiedyś udało się stworzyć projekt umieszczenia mapy Precelurbańska na globusie, tylko nie mogę go na razie nigdzie znaleźć. Może tow. Orjon ma go w swoich przepastnych archiwach?Benjamin pisze: ↑19 sty 2024, 18:52093. W Westlandzie Kamiljan de Harlin zaprezentował nowy projekt umieszczenia mapy Mikroświata na globusie.
Wiewiórka 🐿️
- Caladea Cousine
- Przybysz
Wiewiórka 🐿️
Wiewiórka 🐿️
T E L E G R A M
Dalekopisy Leockie spółka dzierżawcza
094. Król Dreamlandu i Scholandii abdykuje.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Wiewiórka 🐿️
Poszukam, choć jeśli nie ma go w archiwum od Oli Marcjan-Chojnackiej, to szanse raczej są nikłe (chyba że jakimś cudem zachowała się w zrzucie stron wandejskich, który zrobiłem w 2016).Caladea Cousine pisze: ↑19 sty 2024, 23:46U nas w Wandystanie kiedyś udało się stworzyć projekt umieszczenia mapy Precelurbańska na globusie, tylko nie mogę go na razie nigdzie znaleźć. Może tow. Orjon ma go w swoich przepastnych archiwach?Benjamin pisze: ↑19 sty 2024, 18:52093. W Westlandzie Kamiljan de Harlin zaprezentował nowy projekt umieszczenia mapy Mikroświata na globusie.
Wiewiórka 🐿️
Teraz ja chcę być zarządcą Dreamlandu. Może zacznę się tam udzielać, albo gdziekolwiek. 😂
Wiewiórka 🐿️
Nie wiem, czy są jakieś zasady (obstawiam, że nie), więc chyba możesz się zgłosić. 😛Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 sty 2024, 20:13Teraz ja chcę być zarządcą Dreamlandu. Może zacznę się tam udzielać, albo gdziekolwiek. 😂
Wiewiórka 🐿️
Jego Królewska Mość Sheldon I Aktywny 😂Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑22 sty 2024, 20:13Teraz ja chcę być zarządcą Dreamlandu. Może zacznę się tam udzielać, albo gdziekolwiek. 😂
Wiewiórka 🐿️
Śmiejcie się, ale jeszcze się zdziwicie 😂😂😂
Wtedy dostaniecie zakaz wstępu na tereny cmentarza :P
Wtedy dostaniecie zakaz wstępu na tereny cmentarza :P
- Caladea Cousine
- Przybysz
Wiewiórka 🐿️
Nie, tam go na pewno nie ma…Orjon Surma pisze: ↑22 sty 2024, 19:48Poszukam, choć jeśli nie ma go w archiwum od Oli Marcjan-Chojnackiej
Wiewiórka 🐿️
Z dzienniczka można się dowiedzieć, że jest już trzech kandydatów. Robi się ciekawa sytuacja, macie już swoich faworytów, kto mógłby to być?
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji