Good evening Leocja
- Mark Felt
- Przybysz
Good evening Leocja
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Mam nadzieję, że zabawię na bardzo długo...a przynajmniej do końca mojego, bo Leocji życzę by trwała wiecznie.
I tak, bezapelacyjnie.
Mam nadzieję, że zabawię na bardzo długo...a przynajmniej do końca mojego, bo Leocji życzę by trwała wiecznie.
I tak, bezapelacyjnie.
(-) Mark Felt
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Maciej Gerwazy Lisewicz • Stempel
- Przybysz
Good evening Leocja
Witamy serdecznie Szanownego Pana!
Proszę się rozgościć. Zapraszam do Liszyna :)
Proszę się rozgościć. Zapraszam do Liszyna :)
Maciej Gerwazy Lisewicz
Prezes Zarządu LIS-BUD oraz SpaceLeo
Prezes Zarządu LIS-BUD oraz SpaceLeo
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
- Jakub Wereszczyński-Bagrat • Stempel
- Obywatel
- Mark Felt
- Przybysz
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Good evening Leocja
Czyim klonem Pan jest? :)
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
- Piotr Romanow • Stempel
- Obywatel
Good evening Leocja
Dzień dobry Panie, Grutin, Grenin etc. etc.. Jak widzę takie nazwy Państw to kojarzą mi się tylko z jednym. Była kiedyś jakaś Anoryka, Sewerbia, chyba jedyna nazwa, która wyszła to jedynie była Brodria. Style wypowiedzi na wzór polityków krajów w jakim stylu Pan prowadzi państwo to też nic nowego. Ja się tam nie znam, ale pamiętam groźby realowe posyłane w moim kierunku, gdy z Republiki Brodryjskiej wracaliśmy do Carstwa. ;)
II PREZYDENT IV REPUBLIKI MURATYKI

- Mark Felt
- Przybysz
Good evening Leocja
Nie jestem niczyim klonem. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Pracuję po prostu intensywnie nad pewnym projektem. Owoce mam nadzieję, że pokażę niedługo.
Jeśli moja osoba jest jakimś problemem albo wywołuje jakieś negatywne skojarzenia to cóż mogę rzec, przykro mi. Chociaż pana Grutina nie znam.Dzień dobry Panie, Grutin, Grenin etc. etc.. Jak widzę takie nazwy Państw to kojarzą mi się tylko z jednym. Była kiedyś jakaś Anoryka, Sewerbia, chyba jedyna nazwa, która wyszła to jedynie była Brodria. Style wypowiedzi na wzór polityków krajów w jakim stylu Pan prowadzi państwo to też nic nowego. Ja się tam nie znam, ale pamiętam groźby realowe posyłane w moim kierunku, gdy z Republiki Brodryjskiej wracaliśmy do Carstwa. ;)
(-) Mark Felt