Leocjo, witaj!
- Pierre Binkoff • Stempel
- Obywatel
Leocjo, witaj!
Aż sam nie wierzę, że robię to sobie ponownie po kilku ładnych latach od opuszczenia wirtualnego świata przez swoje pierwsze wcielenie, ale chyba brakowało mi tego.
A więc...
Witajcie!
Moja godność Binkoff, przybywam do Leocji z czystej ciekawości. Szukałem aktywnej społeczności w dobrze zorganizowanej i ciekawej nacji, więc i jestem. Bardzo zainteresował mnie Wasz dom, zwany Leocją - mała mikronacja z dużym zapałem i różnorodnością.
Jak już wyżej wspominałem, w mikroświecie nie jestem nowy, jednak moje pierwsze wcielenie uleciało do realiozy (a że o zmarzłych mówi się albo dobrze, albo wcale...). Bardzo się cieszę, że idea mikronacji nie upadła i że mam szansę znaleźć coś dla siebie po dniu obowiązków, czyhających na mnie, kiedy nadchodzi delirium spowodowane wirusem realiozy. Każdy z nas go ma.
Czym mógłbym się u Was zająć? Nie jest mi obca tematyka policyjna. Nie ukrywam, że i owa znajduje się w moim kręgu zainteresowań w prawdziwym świecie. Liczę jednak, że jest tu jakieś cieplejsze miejsce - może Oceania Leocka?
W każdym razie, czeka mnie dużo pracy z zapoznaniem się z tym, jak działa Wasze państwo. Zrobię to jednak, gdy uporam się z obowiązkami, związanymi ze studiami.
Job waszu mać,
Pierre Binkoff
A więc...
Witajcie!
Moja godność Binkoff, przybywam do Leocji z czystej ciekawości. Szukałem aktywnej społeczności w dobrze zorganizowanej i ciekawej nacji, więc i jestem. Bardzo zainteresował mnie Wasz dom, zwany Leocją - mała mikronacja z dużym zapałem i różnorodnością.
Jak już wyżej wspominałem, w mikroświecie nie jestem nowy, jednak moje pierwsze wcielenie uleciało do realiozy (a że o zmarzłych mówi się albo dobrze, albo wcale...). Bardzo się cieszę, że idea mikronacji nie upadła i że mam szansę znaleźć coś dla siebie po dniu obowiązków, czyhających na mnie, kiedy nadchodzi delirium spowodowane wirusem realiozy. Każdy z nas go ma.
Czym mógłbym się u Was zająć? Nie jest mi obca tematyka policyjna. Nie ukrywam, że i owa znajduje się w moim kręgu zainteresowań w prawdziwym świecie. Liczę jednak, że jest tu jakieś cieplejsze miejsce - może Oceania Leocka?
W każdym razie, czeka mnie dużo pracy z zapoznaniem się z tym, jak działa Wasze państwo. Zrobię to jednak, gdy uporam się z obowiązkami, związanymi ze studiami.
Job waszu mać,
Pierre Binkoff

(-) gwardzista frontowy Pierre Binkoff
Komenda Żandarmerii Palatynatu Leocji w Nowym Brzegu
II Departament Gwardii Palatynatu Leocji
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Maciej Gerwazy Lisewicz • Stempel
- Przybysz
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Leocjo, witaj!
Willkommen in Leotia, tak jak pisałam w wątku LIS-BUDu - zapraszam do zapoznania się z GPL i ŻPL, to może być miejsce dla Was!
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Leocjo, witaj!
Dzień dobry, witamy serdecznie! Proszę się rozgościć.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Leocjo, witaj!
Cześć.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Leocjo, witaj!
Co prawda już zdążyliśmy się minąć tu i ówdzie, na ulicach Nowego Brzegu, ale i ja Pana serdecznie witam. Miło, że wydajemy się atrakcyjnym państwem dla dawnych mikronautów! ;)
- Pierre Binkoff • Stempel
- Obywatel
Leocjo, witaj!
Dziękuję Państwu za bardzo miłe powitanie. Czuję, że zostanę tu na dłużej.
Oczywiście! Rozważam taką opcję po uzyskaniu obywatelstwa.Anastasia Windsachen pisze: ↑28 lis 2022, 23:29Willkommen in Leotia, tak jak pisałam w wątku LIS-BUDu - zapraszam do zapoznania się z GPL i ŻPL, to może być miejsce dla Was!

(-) gwardzista frontowy Pierre Binkoff
Komenda Żandarmerii Palatynatu Leocji w Nowym Brzegu
II Departament Gwardii Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Leocjo, witaj!
GPL na szczęście nie wymaga obywatelstwa by do niej dołączyć. Wtedy wystarczy tylko skierować wniosek o przyjęcie zamiast otrzymać powołanie :)Pierre Binkoff pisze: ↑29 lis 2022, 12:07Dziękuję Państwu za bardzo miłe powitanie. Czuję, że zostanę tu na dłużej.Oczywiście! Rozważam taką opcję po uzyskaniu obywatelstwa.Anastasia Windsachen pisze: ↑28 lis 2022, 23:29Willkommen in Leotia, tak jak pisałam w wątku LIS-BUDu - zapraszam do zapoznania się z GPL i ŻPL, to może być miejsce dla Was!