Ahoy!
Nazywam się Jiri Kokstein. Przybyłem do was z przypadku, przez filmik z TikToka i przez to, że nie podobała mi się strona Księstwa Sarmacji. Czy wdroży mnie ktoś w tego RPGa?
Ahoy!
- Jiří
- Przybysz
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Ahoy!
Co jest nie tak ze stroną Księstwa Sarmacji?
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Ahoy!
Czołem!
Kurczę, akurat mamy ostatnio straszną zadyszkę. :c Oczywiście, odpowiemy na pytania, ale chyba w obecnych warunkach na początek najłatwiej będzie zajrzeć do wątków:
Ahoy!
Witaj w Leocji! :D
A ja jeszcze nie widziałem takiej opinii, więc jestem strasznie ciekawy dlaczego nowemu mieszkańcowi się nie spodobała strona Księstwa Sarmacji ;)
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Ahoy!
Tam kłótni, pytanie obliczone na wywołanie kulturalnej dyskusji.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Ahoy!
Zostaną po nich buty i telefon głuchy…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji