Brazylia – Japonia 3:1
Niemcy – Paragwaj 3:1
30 czerwca
Holandia – Maroko 2:1
Wybrzeże Kości Słoniowej – Norwegia 1:2
Francja – Szwecja 3:1
Holandii mi szkoda .Orjon Surma pisze: ↑30 cze 2026, 7:13Nie ma już na tym mundialu Niemiec i Holandii! Szok i niedowierzanie!
![]()
Czy ja powinienem podać liczbę goli strzelonych w rzutach karnych, aby się liczyło ??Orjon Surma pisze: ↑28 cze 2026, 10:24Przy obstawianiu przypomnę informację kolegi Oswalda nt. obstawiania fazy pucharowej: viewtopic.php?p=56080#p56080
Jeśli mecz zakończy się karnymi, a ktos obstawił tylko wynik po regulaminowym czasie gry/dogrywce, to nie otrzyma on punktów za wytypowanie wygranej drużyny, a jedynie za liczbę bramek strzelonych przez drużyny w regulaminowym czasie gry/dogrywce.
Szwajcaria 1:1 Algieria (po karnych: Szwajcaria)
U Ciebie nic się nie zmienia :) Oswald napisał wyżej, że nie obstawiamy karnych. Tu chodzi o sytuację, w której są karne, a ktoś obstawił, że któraś z drużyn wygra po podstawowym czasie gry/dogrywce (czyli wtedy, gdy do karnych nie dochodzi). Jeśli ktoś obstawił, że wygra po karnych, to się nic nie zmienia.Piotr vel Bocian pisze: ↑30 cze 2026, 21:02Czy ja powinienem podać liczbę goli strzelonych w rzutach karnych, aby się liczyło ??Orjon Surma pisze: ↑28 cze 2026, 10:24Przy obstawianiu przypomnę informację kolegi Oswalda nt. obstawiania fazy pucharowej: viewtopic.php?p=56080#p56080
Jeśli mecz zakończy się karnymi, a ktos obstawił tylko wynik po regulaminowym czasie gry/dogrywce, to nie otrzyma on punktów za wytypowanie wygranej drużyny, a jedynie za liczbę bramek strzelonych przez drużyny w regulaminowym czasie gry/dogrywce.Szwajcaria 1:1 Algieria (po karnych: Szwajcaria)