Mikronacyjna Liga Typerów - Mundial 2026

Tu dyskutujemy na wszystkie tematy związane z mikronacyjnym sportem
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oswald Baskerville Stempel
Kurator Palatynatu Leocji

Post autor: Oswald Baskerville »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Gratulacje dla laureatów @Piotr vel Bocian @Fatima Popow-Chojnacka @Heinz-Werner Grüner!

Nagrody w walucie cyfrowej zostaną wkrótce wypłacone, a nagrody piwne na zjedzie - mnie nie będzie, ale jeśli laureaci będą, to się zorganizuje :)

Obrazek
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Piotr vel Bocian Stempel
Przybysz

Post autor: Piotr vel Bocian »

Dzięki za organizację i wspólną rywalizację!
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel
Przybysz

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Bardzo dziękuję! :) Gratuluje również pozostałym. Oczywiście cieszy, że Sarmaci na podium i wygrał Sarmata ❤️

Mnie na zjeździe nie będzie ale tak jak pisałam na dsc.. Nagrodę w postaci czteropaka proszę przekazać Alfredowi, jeśli można :)

Dzięki za wspólną zabawę!
( — ) mgr. Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika

Emocje opadają, Trump już nie pcha się do zdjęć z mundialowym trofeum, jakby sam je zdobył, Argentyńczycy słusznie wypierdalają do domu, a więc pora na krótkie podsumowanie.

Bardzo dziękuję wszystkim za udział we wspólnej zabawie! Jestem zbudowany frekwencją i tym, jak dzielnie wytrzymaliście do końca tego przydługiego turnieju. Obstawianie meczów razem z Wami było dla mnie dodatkową atrakcją podczas mistrzostw i nie zliczę razów, gdy liczyłem na to, żeby drużyna, której w teorii kibicowałem, już więcej nie strzeliła, bo znowu mnie Bocian czy Fatima wyprzedzą w typerze.

Dziękuję @Orjon Surma za oddolne przejęcie opieki nad MLT, co w świetle mojej nadzwyczajnej podatności na realiozę, gwałtownie podniosło szanse dociągnięcia zabawy do finału. Jak mawiają leoci, gdzie diabeł nie może, tam Orjona pośle.

Raz jeszcze gratuluję laureatom, mieliście nosy godne pozazdroszczenia, a zwłaszcza @Piotr vel Bocian, trafiając i mistrz i króla strzelców. Jakieś wtyki u Gianniego masz? :D

Melduję również wypłacenie nagród i dziękuję sponsorom: @Konsorcjum Garamond Garamond Garamond Garamond i @LEODROGBUD.

Przy tej okazji również nieodzowne pytanie: kto chętny na jakieś kolejne typowanie i co możemy typować? :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika

Fatima Popow-Chojnacka pisze:
20 lip 2026, 10:45
Bardzo dziękuję! :) Gratuluje również pozostałym. Oczywiście cieszy, że Sarmaci na podium i wygrał Sarmata ❤️

Mnie na zjeździe nie będzie ale tak jak pisałam na dsc.. Nagrodę w postaci czteropaka proszę przekazać Alfredowi, jeśli można :)

Dzięki za wspólną zabawę!
Spoczko, możemy przekazać browarki Alfredowi :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Obywatel honorowy

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Dzięki, jakie mistrzostwa były, kazdy widział. ;)
(-) bk. Heinz-Werner Grüner
Oberhaupt Edelweiss
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sport w Leocji”