Wniosek o nadanie obywatelstwa leockiego

Dział urzędowy Palatynatu Leocji
ODPOWIEDZ
Użytkownik 232 Stempel
Przybysz

Post autor: Użytkownik 232 »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Ja, Użytkownik 232, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Użytkownik 232 pisze:
11 mar 2025, 21:12
Ja, Użytkownik 232, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Wydaje mi się, że jako totalne minimum, pasowałoby się chociaż przywitać na forum :D
Proponuję zacząć od powitania, a następnie przejść się po naszym pięknym Rynku w Nowym Brzegu, może coś przykuje Twoją uwagę?
(—) Sheldon Anszlus Robingren (Lovelace)
Awatar użytkownika
Burek Stempel
Przybysz

Post autor: Burek »

Sheldon Anszlus Robingren pisze:
15 mar 2025, 18:51
Użytkownik 232 pisze:
11 mar 2025, 21:12
Wydaje mi się, że jako totalne minimum, pasowałoby się chociaż przywitać na forum :D
Proponuję zacząć od powitania, a następnie przejść się po naszym pięknym Rynku w Nowym Brzegu, może coś przykuje Twoją uwagę?
Albo można mu po prostu napisać, żeby spierdalał.
Awatar użytkownika
Amelia Heasley Stempel
Obywatel

Post autor: Amelia Heasley »

Czcigodni Namiestnicy,

zwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi obywatelstwa Palatynatu Leocji. Prośbę tę wiążę z myślą o możliwościach rozwoju w mikroświecie, którym może ono niewątpliwie sprzyjać. Tym samym pragnę wyrazić chęć prowadzenia skromnej — acz, mam nadzieję, oby wciąż cieszącej — działalności w Palatynacie.
Z wyrazami szacunku,
(—) Amelia Heasley
(—) Amelia Heasley
Awatar użytkownika
Helwetyk Romański Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Post autor: Helwetyk Romański »

Obrazek

Szlachetna Pani @Amelia Heasley!

Z ogromną przyjemnością informuję, że w Monitorze Leocji ogłoszone zostało Postanowienie Namiestników w sprawie nadania obywatelstwa. Wpisu do grupy obywateli dokonano. Uprzejmie proszę o złożenie publicznego ślubowania według następującej roty:

Ja, Amelia Heasley, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leotka ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.

Złożenie ślubowania może nastąpić z dodaniem formuły religijnej.

Łączę wyrazy przyjaźni i szacunku,

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH

Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.

IGNATS IK RUTH

Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk​@​gmail.com
Awatar użytkownika
Amelia Heasley Stempel
Obywatel

Post autor: Amelia Heasley »

Ja, Amelia Heasley, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leotka ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
(—) Amelia Heasley
(—) Amelia Heasley
Awatar użytkownika
Burek Stempel
Przybysz

Post autor: Burek »

A co z Użytkownikiem 232?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Palatium Namiestników”