Ja, Użytkownik 232, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Wniosek o nadanie obywatelstwa leockiego
Wydaje mi się, że jako totalne minimum, pasowałoby się chociaż przywitać na forum :DUżytkownik 232 pisze: ↑11 mar 2025, 21:12Ja, Użytkownik 232, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Proponuję zacząć od powitania, a następnie przejść się po naszym pięknym Rynku w Nowym Brzegu, może coś przykuje Twoją uwagę?
Albo można mu po prostu napisać, żeby spierdalał.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑15 mar 2025, 18:51Wydaje mi się, że jako totalne minimum, pasowałoby się chociaż przywitać na forum :DUżytkownik 232 pisze: ↑11 mar 2025, 21:12Ja, Użytkownik 232, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leota ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Proponuję zacząć od powitania, a następnie przejść się po naszym pięknym Rynku w Nowym Brzegu, może coś przykuje Twoją uwagę?
- Amelia Heasley • Stempel
- Obywatel
Czcigodni Namiestnicy,
zwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi obywatelstwa Palatynatu Leocji. Prośbę tę wiążę z myślą o możliwościach rozwoju w mikroświecie, którym może ono niewątpliwie sprzyjać. Tym samym pragnę wyrazić chęć prowadzenia skromnej — acz, mam nadzieję, oby wciąż cieszącej — działalności w Palatynacie.
zwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi obywatelstwa Palatynatu Leocji. Prośbę tę wiążę z myślą o możliwościach rozwoju w mikroświecie, którym może ono niewątpliwie sprzyjać. Tym samym pragnę wyrazić chęć prowadzenia skromnej — acz, mam nadzieję, oby wciąż cieszącej — działalności w Palatynacie.
Z wyrazami szacunku,
(—) Amelia Heasley
(—) Amelia Heasley
(—) Amelia Heasley
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji

Szlachetna Pani @Amelia Heasley!
Z ogromną przyjemnością informuję, że w Monitorze Leocji ogłoszone zostało Postanowienie Namiestników w sprawie nadania obywatelstwa. Wpisu do grupy obywateli dokonano. Uprzejmie proszę o złożenie publicznego ślubowania według następującej roty:
Ja, Amelia Heasley, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leotka ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
Złożenie ślubowania może nastąpić z dodaniem formuły religijnej.
Łączę wyrazy przyjaźni i szacunku,

(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Amelia Heasley • Stempel
- Obywatel
Ja, Amelia Heasley, ofiaruję swoją wierność Palatynatowi Leocji, jego Namiestnikom, prawom i obyczajom. Jako Leotka ślubuję dążyć do ugruntowania potęgi mojej Ojczyzny, dobro wspólne mając zawsze przed oczyma, a sztandar honoru i godności Narodu dzierżyć wysoko wobec swoich i obcych.
(—) Amelia Heasley
(—) Amelia Heasley