Szósty — ale ten czas za… leci — Rajd Leocji (25–27 października) już za niewiele ponad trzy tygodnie. Powoli trzeba rozpocząć organizację, w pierwszej kolejności ustalając liczbę oraz godziny odcinków. Proponuję nie wyważać otwartych drzwi i skorzystać ze sprawdzonych rozwiązań, to jest:
liczby odcinków jak podczas 5. Rajdu Leocji — dziewięciu (z prologiem),
ludzkich godzin zbliżonych do tych podczas 5. Rajdu Leocji, w okolicach poniższych:
— piątek: 16:00, 19:00, 23:59,
— sobota: 11:11, 16:00, 21:00,
— niedziela: 12:00, 15:00, 20:00.
Jeżeli chodzi o same odcinki, proponuję pętlę Nowy Brzeg — południe — północ — Nowy Brzeg:
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Dobrze byłoby gdzieś Dziadów zmieścić, ale to tuż przy Nowym Brzegu...
Myślę, że meta na Dziadowie byłaby w sam raz? (Kolejny odcinek specjalny zawsze można dosztukować).
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Oj myślę że ten odcinek może być narracyjnym strzałem w dziesiątkę przez sam fakt, że Samosieje są wzorowane na nierealnej wiosce Boca Chica, która posiada bardzo długą drogę (na poniższej mapie kolor czerwony), która przebiega tuż obok samej placówki startowej (obramowanej na różowo) Coś niesamowitego! 🥰🥰
Oj myślę że ten odcinek może być narracyjnym strzałem w dziesiątkę […].
Doskonale! 🥰
Nie wiem czy dobrym pomysłem jest umieszczanie Zielonki. Trochę te zielony tereny mi pousychały, bo, przyznam szczerze, zapomniałem, że w ogóle je mam. Wstyd się przyznać. Jeśli więc jest inne miasteczko/osada chętne do goszczenia odcinka to oddam. Co do reszty, to jak najbardziej się zgadza.
Pamiętajcie też, że nawet jeśli odcinek dajmy na to Nowy Brzeg - Dziadów z założenia wydaje się być bardzo krótki to przecież on nie musi prowadzić w linii prostej czy po najkrótszej drodze. Równie dobrze możecie objeżdżać leocką stolicę 12 razy, potem udać się na południe, gdzie zawracamy "w miejscu" i jedziemy do Dziadowa, lub jakkolwiek inaczej. :)
Trochę te zielony tereny mi pousychały, bo, przyznam szczerze, zapomniałem, że w ogóle je mam. Wstyd się przyznać.
Zielonka jest już opisana, czyli zrobiona — czy coś więcej trzeba dodawać? 😉