Więcej nie zostało...

Typowa nowobrzeska henryczka! 😋
Galaretka i suchary z nutellą
Krem (chyba) na bazie mascarpone
Czy w tych trudnych czasach realizowane są dowozy? 🤔
Oczywiscie żartowałem z tymi 30cm, ale czy są realizowane dowozy? Hm... Jak będzie jakiś zjazd kiedyś organizowany i Czcigodny się przypomni to postaram się zorganizować "coś takiego". ;)
PEWNYCH RZECZY SIĘ NIE ZAPOMINA. 😈Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lut 2021, 12:48Oczywiscie żartowałem z tymi 30cm, ale czy są realizowane dowozy? Hm... Jak będzie jakiś zjazd kiedyś organizowany i Czcigodny się przypomni to postaram się zorganizować "coś takiego". ;)
Świętami Palatynatu Leocji są 20 stycznia — Święto Niepodległości oraz ostatnia sobota lipca — Święto Leotów.Helwetyk Romański pisze: ↑11 lut 2021, 12:52PEWNYCH RZECZY SIĘ NIE ZAPOMINA. 😈Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lut 2021, 12:48Oczywiscie żartowałem z tymi 30cm, ale czy są realizowane dowozy? Hm... Jak będzie jakiś zjazd kiedyś organizowany i Czcigodny się przypomni to postaram się zorganizować "coś takiego". ;)
Pewnych… 😜 Zapominanie o świętach to piękna, sarmacka tradycja. Pochodzenie zobowiązuje.Franklin Garamond pisze: ↑11 lut 2021, 14:06Świętami Palatynatu Leocji są 20 stycznia — Święto Niepodległości oraz ostatnia sobota lipca — Święto Leotów.Helwetyk Romański pisze: ↑11 lut 2021, 12:52PEWNYCH RZECZY SIĘ NIE ZAPOMINA. 😈Heinz-Werner Grüner pisze: ↑11 lut 2021, 12:48Oczywiscie żartowałem z tymi 30cm, ale czy są realizowane dowozy? Hm... Jak będzie jakiś zjazd kiedyś organizowany i Czcigodny się przypomni to postaram się zorganizować "coś takiego". ;)
Gdy sobie przypomniałem, że trzy miesiące naprzód zarezerwowałem emisję znaczka z okazji Święta Konstytucji, to poczułem się jak przedstawiciel innej cywilizacji.Helwetyk Romański pisze: ↑11 lut 2021, 14:09Pewnych… 😜 Zapominanie o świętach to piękna, sarmacka tradycja. Pochodzenie zobowiązuje.Franklin Garamond pisze: ↑11 lut 2021, 14:06Świętami Palatynatu Leocji są 20 stycznia — Święto Niepodległości oraz ostatnia sobota lipca — Święto Leotów.
A moje prapochodzenie to Dreamland. I co teraz…? 😜Aleksander pisze: ↑11 lut 2021, 14:15Gdy sobie przypomniałem, że trzy miesiące naprzód zarezerwowałem emisję znaczka z okazji Święta Konstytucji, to poczułem się jak przedstawiciel innej cywilizacji.Helwetyk Romański pisze: ↑11 lut 2021, 14:09Pewnych… 😜 Zapominanie o świętach to piękna, sarmacka tradycja. Pochodzenie zobowiązuje.Franklin Garamond pisze: ↑11 lut 2021, 14:06Świętami Palatynatu Leocji są 20 stycznia — Święto Niepodległości oraz ostatnia sobota lipca — Święto Leotów.