Kurier Portowy
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kurier Portowy
N i e !
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Ok... A chciałem troszkę powysyłać statki w świat...
. . . ⛴ . . .
Kurier Portowy
A że z szafy… To nie jest mój dzień, a jak zaświadczy @Oswald Baskerville, także nie mój weekend. Proszę wychodzić i zwolnić miejsce.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 14:45Ok... A chciałem troszkę powysyłać statki w świat...
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
Spokojnie, wmieścimy się we dwóch... tylko niech czcigodny weźmie coś do jedzenia. :)Helwetyk Romański pisze: ↑22 lis 2021, 14:49A że z szafy… To nie jest mój dzień, a jak zaświadczy @Oswald Baskerville, także nie mój weekend. Proszę wychodzić i zwolnić miejsce.
Kurier Portowy
I alkohol dla ciebie, i papierosy dla Czcigodnego!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 17:15Spokojnie, wmieścimy się we dwóch... tylko niech czcigodny weźmie coś do jedzenia. :)Helwetyk Romański pisze: ↑22 lis 2021, 14:49A że z szafy… To nie jest mój dzień, a jak zaświadczy @Oswald Baskerville, także nie mój weekend. Proszę wychodzić i zwolnić miejsce.
--
P.O. Dowódcy Sił Morskich Palatynatu Leocji
Teodozjusz Azoramath-Arped
- Obywatel honorowy
Kurier Portowy
No i zrobili ze mnie pijaka! :DTAR pisze: ↑22 lis 2021, 17:50I alkohol dla ciebie, i papierosy dla Czcigodnego!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 17:15Spokojnie, wmieścimy się we dwóch... tylko niech czcigodny weźmie coś do jedzenia. :)Helwetyk Romański pisze: ↑22 lis 2021, 14:49
A że z szafy… To nie jest mój dzień, a jak zaświadczy @Oswald Baskerville, także nie mój weekend. Proszę wychodzić i zwolnić miejsce.
Kurier Portowy
Dzisiaj walczyłem z deficytem przez godzinę od 5:30, a i tak udało się go zniwelować dopiero gdy po ponad godzinie musiałem jechać do roboty i puściłem moje statki na 9-godzinny rejs. To taki poranny "rytuał"... wstaję, puszczam statki... robię żarcie, puszczam statki... zjem, puszczam statki... idę nafajkę na balkon, puszczam statki... idę do kibla, puszczam statki... ide się ogarnąć do łazienki, puszczam statki... pije kawę, puszczam statki... przed wyjściem do roboty, puszczam statki. Kiedyś zapomniałem (przed wyjściem) to siedząc w samochodzie na parkingu musiałem ten długi rejs rozpocząć - "cieć parkingowy" musiał mieć ubaw... siedzi kretyn i zamiast wyjeżdżać to grzebie w telefonie.Karolina von Lichtenstein pisze: ↑17 lis 2021, 0:42To mówicie, że koło 5:00 rano są najlepsze ceny?
Kurier Portowy
A nie jesteś, z twoich opowieści jesteś pijusiem. :DHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 19:06No i zrobili ze mnie pijaka! :DTAR pisze: ↑22 lis 2021, 17:50I alkohol dla ciebie, i papierosy dla Czcigodnego!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 17:15
Spokojnie, wmieścimy się we dwóch... tylko niech czcigodny weźmie coś do jedzenia. :)
--
Kurier Portowy
Ekscelencja pali grube czy cieniaski?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑22 lis 2021, 17:15Spokojnie, wmieścimy się we dwóch... tylko niech czcigodny weźmie coś do jedzenia. :)
Ja zazwyczaj nadrabiam w godzinach pracy, ale co to za kursy wtedy…Ronon Dex pisze: ↑22 lis 2021, 19:13To taki poranny "rytuał"... wstaję, puszczam statki... robię żarcie, puszczam statki... zjem, puszczam statki... idę nafajkę na balkon, puszczam statki... idę do kibla, puszczam statki... ide się ogarnąć do łazienki, puszczam statki... pije kawę, puszczam statki... przed wyjściem do roboty, puszczam statki.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Obywatel honorowy