PS. Po Dreamlandzie chodzi dowcip: Co robi Aleksander przed pójściem spać? Przypina ordery do piżamy.
Dwudziesty drugi miesiąc Palatynatu Leocji
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
To miłe. Nie ukrywam, iż Leocja w pewien sposób pomogła mi wrócić do v-życia po dość przykrym przełomie miesięcy. Dziękuję.
PS. Po Dreamlandzie chodzi dowcip: Co robi Aleksander przed pójściem spać? Przypina ordery do piżamy.
(-) Aleksander, r.s.
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
- Kontakt:
Szczęść Leocjo nam wszystkim! 🖤🤍❤
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.
- Ametyst Faradobus • Stempel
- Przybysz
Sternik zapłać!
Dzisiaj wyjątkowo mem nieorderowy:

Dzisiaj wyjątkowo mem nieorderowy:

PROCESOR DOKTÓR NAUK NET. MAGISTER
Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Ametyst z rodu Faradobusów
Urlopowany Król Hirschbergii i Weerlandu,
Ponownie Prezydent Republiki Bialeńskiej

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Nie będę oryginalny i także gorąco podziękuje za przyznane odznaczenie :)
Dziękuję bardzo <3Helwetyk Romański pisze: ↑28 lis 2021, 20:47@Natasya Åsa von Sarm — w uznaniu stworzenia i prowadzenia Mikronacyjnej Ligi Kobiet, aktywności w przestrzeni publicznej Palatynatu Leocji oraz zasług dla przyjaźni międzynarodowej
To chyba pokażę tylko toKarolina von Lichtenstein pisze: ↑28 lis 2021, 21:02Kto by pomyślał, że takich seniorów-emerytów jak ja też może dopaść rozdawnictwo konfiturek? Dziękuję, wzruszona żem ;) Nie wiem, jak długo uda mi się utrzymać minimalną aktywność w wirtualu, ale zawsze to przyjemnie było wrócić do kilku rozkminek i wspominek w dobrym towarzystwie!

/-/Sophie Susanne Cargalho
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Czepiacie się wszyscy.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Dziękuję Czcigodnym Namiestnikom za kolejne odznaczenie :) To zawsze jest mobilizujące do dalszej aktywności.
- Kaspar Waksman-Dëter • Stempel
- Republika Muratyki
Klasycznie - bardzo dziękuję za odznaczenie! Niech postęp Majkrołerlda trwa dalej!
Kaspar Waksman-Dëter
Mer Azymuckiej Góry
Dyrektor Muratyckich Linii Kolejowych
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki
Mer Azymuckiej Góry
Dyrektor Muratyckich Linii Kolejowych
były: I Prezydent IV Republiki Muratyki
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
I ja dziękuję za wyróżnienie. Gratuluję również pozostałym odznaczonym i dziękuję za ich aktywność :)
Mam nadzieję, że to, że Mundial udało się jakoś wystartować, to oznaka powrotu do formy, choć nie będę ukrywał, że w chwili obecnej Leocja toczy nierówny bój z czarnopiątkowymi zakupami na Steamie.
Mam nadzieję, że to, że Mundial udało się jakoś wystartować, to oznaka powrotu do formy, choć nie będę ukrywał, że w chwili obecnej Leocja toczy nierówny bój z czarnopiątkowymi zakupami na Steamie.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji