Zarys z góry Osiedla Wiewiórek...

Dla Waszej Śmiałości i Wysokiej Dostojności się dostosujemy. ;)
Dziękuję za odpowiedź, ale muszę skorygować, że niewysokiej ;) Bliżej mi wzrostowo do Gnomii niż Garamonda.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 gru 2021, 22:38Dla Waszej Śmiałości i Wysokiej Dostojności się dostosujemy. ;)
Z racji klimatu, pewnie białe... Z racji nazwiska zawsze zielone(bardziej zielone). ;)
Z tej właśnie okazji w osadzie Zielonka postawiono, na świeżo wybudowanym rynku, wspaniale przyozdobioną i dostojnie wynoszącą się ponad całą scenerię zabudowań, choinkę.
Dobaj, 12 stycznia 2022 rokuPanie Kulego,
mając na uwadze Pańskie zasługi względem rodu Faradobusów oraz zebranie stu punktów na Karcie Stałego Klienta Delikatesów Makrella® postanowiłem odznaczyć Pana Krzyżem Oficerskim Orderu Rodu Faradobusów, który to wraz z aktem nadania przesyłam w kopercie.
Z wyrazami sympatii,

Dopiero teraz zauważyłem (tak to jest, jak się ogląda obrazki…)!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sty 2022, 13:10Chciałbym jednak skromnie zauważyć, że na ten moment nie jestem posiadaczem obywatelstwa leockiego(i nigdy nie byłem), co nie oznacza, że wymienianie mnie wśród obywateli Palatynatu jakoś mi specjalnie doskwiera. Napisałbym nawet, że jest wręcz przeciwnie.