Księstwo Sarmacji po raz pierwszy, odkąd sięgam pamięcią (zastrzeżenie numer jeden) poza podium w Instytucie Statystyk Międzynarodowych. Zastrzeżenie numer dwa jest takie, że i tak posiada największą liczbę unikalnych uczestników. Zastrzeżenie numer trzy jest wreszcie takie, że jako jedyna mikronacja posiada rozwinięty serwis internetowy, w którym przejawia się się spora część aktywności publicznej. Mimo powyższych zastrzeżeń uznałem, że warto podzielić się tą informacją.
natomiast sam już nie wiem czym może być "moja pierwsza preferencja"...
Bardzo miło to czytać. ;P
[/quote]
W jakim kontekście mam to odbierać? Leocja? Ta mi będzie blisko sercu, na pewno! Natmiast z szacunku do Czcigodnych Namiestników nie będę jej obywatelem. Staram się nie lawirować między obywatelstwami.
Mam na razie Austro-Węgier (jedno swoje, takie niewidoczne, wiec nie liczę), jedno honorowe(czyli w zasadzie nie za bardzo) i wychodzi, że tylko to...
Niemniej da to dość wyraźny pogląd na trend obecności w mikroświecie, no i nie wymaga nic ponad zbudowanie kwerendy i wykorzystanie istniejących już danych.
To, niestety, nie jest do końca prawda. Nie wszyscy mają konta w Stemplu, a i nie wszyscy posiadacze kont w Stemplu są zweryfikowani w każdym kraju, w którym są obecni. Takie przefiltrowane dane posiadamy, ale czy są one miarodajne, z uwagi na powyższe zastrzeżenia…
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
W jakim kontekście mam to odbierać? Leocja? Ta mi będzie blisko sercu, na pewno! Natmiast z szacunku do Czcigodnych Namiestników nie będę jej obywatelem.
Czy mogę prosić o wyjaśnienie, co znaczy "z szacunku do Czcigodnych Namiestników"? Bo trochę nie rozumiem :)
Mam perwersyjną ochotę poprosić o dodanie gdzieś do statystyk średniej znaków ze spacją przypadających na mieszkańca. Odczuwam, że tylko taka statystyka jest w stanie odzwierciedlić realny obraz intelektualny współczesnego mikroświata.
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Mam perwersyjną ochotę poprosić o dodanie gdzieś do statystyk średniej znaków ze spacją przypadających na mieszkańca. Odczuwam, że tylko taka statystyka jest w stanie odzwierciedlić realny obraz intelektualny współczesnego mikroświata.
No, już bez przeginki. Mądrej głowie dość po słowie. ;D
Jakkolwiek pomysł brzmi szalenie, to go popieram. Poważnie.
Dodałbym do tego zliczanie poprawnie użytych pauz i niepoprawnie użytych dywizów.
W jakim kontekście mam to odbierać? Leocja? Ta mi będzie blisko sercu, na pewno! Natmiast z szacunku do Czcigodnych Namiestników nie będę jej obywatelem.
Czy mogę prosić o wyjaśnienie, co znaczy "z szacunku do Czcigodnych Namiestników"? Bo trochę nie rozumiem :)
Ręce nie nadążały za umysłem. :) Skrót myślowy a zabrzmiało jak ...ech... W każdym razie...
Chodziło o to, że pomimo olbrzymiego szacunku do Leocji, a przede wszystkim osób namiestników, to na ten moment chciałbym posiadać jak najmniej formalnych obywatelstw. Ja i tak piszę tutaj z 3 razy tyle co w MAW, tam po prostu trwa sezon "ogórkowy"...