Dla pełnej jasności, to plany autorów Rogatka, nie autora Stempla. Oczywiście, ze swojej strony życzę powodzenia. Konkurencja jest dobra. W Stemplu, na przykład, planuję dodać herby od 13 listopada 2020. 😜Piotr vel Bocian pisze: ↑21 sty 2022, 15:21Czy mogę prosić Czcigodnych Namiestników o komentarz dot. planów zastąpienia STEMPLA Rogatkiem?
Rogatek・nowa perspektywa
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Rogatek・nowa perspektywa
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
-
Filip von Sarm
- Tożsamość zablokowana
Rogatek・nowa perspektywa
AD 1. Możemy, ale mówimy. Tyle w temacie.Kaspar Waksman-Dëter pisze: ↑21 sty 2022, 15:39Czy zbieracie czy nie - możecie nie mówić ludziom pełnej prawdy. Szary Kowalski raczej nie namierzy, ale osoba o dużych umiejętnościach informatycznych takich jak wspomniana osoba - tutaj już inna bajka ;)
AD 2. Z Federantem znamy się realnie i proszę uwierzyć - nie posiada żadnych specjalnych narzędzi czy umiejętności. Z tego co ja osobiście się domyślam, aby poznać dokładną lokalizację adresu IP, trzeba kontaktować się z dostawcą internetu. Ale ja na tym się nie znam.
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Rogatek・nowa perspektywa
Informację o "zastąpieniu STEMPLA Rogatkiem", można było dwojako zrozumieć, ja założyłem tą drugą opcję, czyli że to jest plan "odgórnie" zaakceptowany.Helwetyk Romański pisze: ↑21 sty 2022, 15:43Dla pełnej jasności, to plany autorów Rogatka, nie autora Stempla. Oczywiście, ze swojej strony życzę powodzenia. Konkurencja jest dobra. W Stemplu, na przykład, planuję dodać herby od 13 listopada 2020. 😜Piotr vel Bocian pisze: ↑21 sty 2022, 15:21Czy mogę prosić Czcigodnych Namiestników o komentarz dot. planów zastąpienia STEMPLA Rogatkiem?
Bardzo dziękuję za rozwianie wątpliwości.
Rogatek・nowa perspektywa
Jak zamierzacie weryfikować tożsamość z kilku mikronacji? Kto będzie to weryfikował?
Darmowa domena straszy czasem reakcji i bezpieczenstwem
-
Filip von Sarm
- Tożsamość zablokowana
Rogatek・nowa perspektywa
Nie będziemy weryfikować, przynajmniej na aktualnym etapie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑21 sty 2022, 15:53Jak zamierzacie weryfikować tożsamość z kilku mikronacji? Kto będzie to weryfikował?
Rogatek・nowa perspektywa
Czyli każdy może założyć konto z moja tożsamością i się podawać za mnie, a i tak nikt tego nie zweryfikuje, dopóki sam takiego czegoś nie znajdę i nie zgłoszę?
-
Filip von Sarm
- Tożsamość zablokowana
Rogatek・nowa perspektywa
I właśnie dlatego dopisałem "na aktualnym etapie". Wdrażamy już odpowiednie zabezpieczenia.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑21 sty 2022, 16:01Czyli każdy może założyć konto z moja tożsamością i się podawać za mnie, a i tak nikt tego nie zweryfikuje, dopóki sam takiego czegoś nie znajdę i nie zgłoszę?
Rogatek・nowa perspektywa
Teraz mi wyskoczyła informacja o kodzie aktywacyjnym, proponuje zrobić to w formie takiej jak zrobił to stempel, który ma wszystko przemyślane i nic nie jest tam bez powodu.
Zdajecie sobie sprawę, ze jak podam kod na jednym forum, to na drugim ktoś może go podać? I wtedy trzeba będzie się bawić w kto podał kod pierwszy?
Zdajecie sobie sprawę, ze jak podam kod na jednym forum, to na drugim ktoś może go podać? I wtedy trzeba będzie się bawić w kto podał kod pierwszy?
-
Filip von Sarm
- Tożsamość zablokowana
Rogatek・nowa perspektywa
Ale spokojnie, napisaliśmy przecież, że Rogatek jest w fazie beta, i uwzględniamy wszystkie uwagi.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑21 sty 2022, 16:24Teraz mi wyskoczyła informacja o kodzie aktywacyjnym, proponuje zrobić to w formie takiej jak zrobił to stempel, który ma wszystko przemyślane i nic nie jest tam bez powodu.
-
Filip von Sarm
- Tożsamość zablokowana
Rogatek・nowa perspektywa
Chciałbym tylko zauważyć (bo wymyślam sensowny sposób weryfikacji), że w STEMPLU to rónież możliwe.
Jest sobie Eryk. Eryk ma konto w Leocji, jest aktywny, ale nie ma go w Stemplu i np. RON.
Wtedy Jurek, podszywający się pod Eryka, zakłada konto w Stemplu oraz RON, weryfikuje się w RON, i pyk.
Jest sobie Eryk. Eryk ma konto w Leocji, jest aktywny, ale nie ma go w Stemplu i np. RON.
Wtedy Jurek, podszywający się pod Eryka, zakłada konto w Stemplu oraz RON, weryfikuje się w RON, i pyk.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji