Działo naoliwione?
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
- Heinrich von Wattzau † • Stempel
- Zmarły obywatel †
Działo naoliwione?
Co to jest ta aplikacja Kaper czy jakoś tak?
(-) Heinrich von Wattzau,
trener DKP Wielkie Oczy
trener DKP Wielkie Oczy
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Działo naoliwione?
W sumie najprościej wyjaśnione jest to tutaj https://kaper.leocja.org/instrukcja ;)
- Heinrich von Wattzau † • Stempel
- Zmarły obywatel †
Działo naoliwione?
DziękujęLudwik Tomović pisze: ↑11 lis 2021, 17:30W sumie najprościej wyjaśnione jest to tutaj https://kaper.leocja.org/instrukcja ;)
(-) Heinrich von Wattzau,
trener DKP Wielkie Oczy
trener DKP Wielkie Oczy
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Helwetyk Romański • Stempel
Działo naoliwione?
Dla kolegi i koleżanki się dowiaduję, dostaję miliony wiadomości na Discordzie… 🙄
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
-
Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Przybysz
Działo naoliwione?
Kiedy będzie aktualizacja Kapera? Będzie możliwość zobaczenia prostych animacji typu-tonie statek? I czy będą powiększone ilości bitew? Ponadto zamiast punktów w rankingu, byłbym za monetami, za które sami decydujemy którą umiejętność z 4 dostępnych ulepszymy.
A no i najważniejsze! Gra jest bardzo fajna, lepsza od GTA V :D Wciągnęła mnie bardzo, a wyżej co podałem to po prostu propozycja, która by urozmaiciła grę po prostu.
A no i najważniejsze! Gra jest bardzo fajna, lepsza od GTA V :D Wciągnęła mnie bardzo, a wyżej co podałem to po prostu propozycja, która by urozmaiciła grę po prostu.
- Franklin Garamond • Stempel
Działo naoliwione?
Postaram się, w miarę możliwości czasowych, pochylić nad Kaperem i dokonać stosownych aktualizacji.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Działo naoliwione?
Franklin Garamond pisze: ↑26 kwie 2021, 22:30Myślę, że tak. Nie ma co tego ciągnąć. Może też zmobilizuje mnie to do ogarnięcia modyfikacji.
Franklin Garamond pisze: ↑23 maja 2021, 22:36Powoli oswajam się z myślą, że trzeba się za to wziąć ;)
Franklin Garamond pisze: ↑06 cze 2021, 10:43Niestety tu potrzeba cierpliwości, bo jestem na etapie konfigurowania systemu operacyjnego po niekontrolowanej zapaści mojego komputera.
Franklin Garamond pisze: ↑27 cze 2021, 11:27Tak! Myślałem o tym wczoraj! 😁 Rozpisałem sobie nawet rzeczy, które trzeba wdrożyć i pobrałem bazę danych z serwera, żeby móc pracować lokalnie.
Franklin Garamond pisze: ↑30 cze 2021, 19:43Uwaga! Patrzę w kod. Nawet kojarzę, co ja tutaj nabazgrałem! 😅
Także do dzieła! :DFranklin Garamond pisze: ↑03 lut 2022, 16:25Postaram się, w miarę możliwości czasowych, pochylić nad Kaperem i dokonać stosownych aktualizacji.