Nie tykam, to jest rak. Ale: po co wtyczka, skoro Kustosz sam generuje miniaturę i BBCode? 🤔Oswald Baskerville pisze: ↑22 kwie 2022, 12:26W sumie poprawka: @Helwetyk Romański a wtyczkę PDF do forum załatwicie?
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Niech będzie :) To jak, licytujecie?Helwetyk Romański pisze: ↑22 kwie 2022, 12:55Nie tykam, to jest rak. Ale: po co wtyczka, skoro Kustosz sam generuje miniaturę i BBCode? 🤔Oswald Baskerville pisze: ↑22 kwie 2022, 12:26W sumie poprawka: @Helwetyk Romański a wtyczkę PDF do forum załatwicie?
A przy okazji, podrzućcie jakiś przykład PDFa zalinkowanego na forum z Kustosza, chętnie zobaczę.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Nowobrzeski Dom Aukcyjny
A co mi… 8525 ♇, ale tylko z certyfikatem!
Proszę uprzejmie. Leocką ramkę dodałem, bo tego wymagają rozum i godność.Oswald Baskerville pisze: ↑22 kwie 2022, 13:04A przy okazji, podrzućcie jakiś przykład PDFa zalinkowanego na forum z Kustosza, chętnie zobaczę.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Zabrzmiało jak "daję 200 i zabieram", ale cóż, oferta to oferta.
Osiem pięćset dwadzieścia pięć po raz pierwszy! Co na to Herr @Heinz-Werner Grüner?

Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Na trzecie mam Janusz, tylko miejsca w formularzach urzędowych zabrakło.Oswald Baskerville pisze: ↑22 kwie 2022, 14:58Zabrzmiało jak „daję 200 i zabieram”, ale cóż, oferta to oferta.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
9250!
(Jadę konsumować alkohol. Dalszy udział dzisiaj byłby nieroztropny…).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Pani Marzenko, pani podejdzie na moment... Mówiłem, żeby tych mazaków licytującym już nie rozdawać, niech piszą na karteczkach długopisami... Te mazaki, no jak to wygląda? My tu sztukę uprawiamy, handlu znaczy się, handlu sztuką, sztukę handlu sztuką, he, he...
Szanowni Państwo raczą wybaczyć, obowiązki wzywają z każdej strony. Dziewięć tysięcy Herr Grüner! Hojna oferta! Dziewięc dwieście pięćdziesiąt Czcigodny Romański! Długo kazał na siebie czekać, ale gdy już włączył się do gry, to na poważnie!
Szanowni Państwo raczą wybaczyć, obowiązki wzywają z każdej strony. Dziewięć tysięcy Herr Grüner! Hojna oferta! Dziewięc dwieście pięćdziesiąt Czcigodny Romański! Długo kazał na siebie czekać, ale gdy już włączył się do gry, to na poważnie!

- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Obecny na sali król Dreamlandu wiercił się na krześle wyraźnie poirytowany. Z jednej strony przyglądanie się licytacji, w której już nie mógł brać udziału, zaczynało go nużyć. Z drugiej strony ze zgrozą odkrył, iż skończyły mu się papierosy. Pociągnąwszy solidny łyk z niewinnie wyglądającego termosu, zsunął się z krzesła i skierował się ku drzwiom wyjściowym.
(-) Aleksander, r.s.
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
- Pani Marzenko, pani leci za królem jegomością. Poczęstuje go pani Namiestnikowskimi, może posiedzi jeszcze chwilę, żal takiego gościa żegnać. Tylko szybko!

- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Wiekowy monarcha błąkał się po korytarzu. Jego kolejne kroki zdradzały niepewność i poczucie zagubienia. Nagle wyrosła przed nim młoda hostessa uśmiechająca się w pełnym uprzejmości wyczekiwaniu.
- Gdzie ja jestem? - monarcha był widocznie zakłopotany
- W Nowym Brzegu w Domu Aukcyjnym - odparła rezolutnie hostessa i po chwili dodała - Wasza Królewska Mość
- A tak - przytaknął nieoczekiwanie król Dreamlandu - Wyszedłem kupić papierosy - dodał cicho
- Wasza Królewska Mość - zaczęła hostessa - Posiadamy w karcie szeroki wybór produktów tytoniowych - kontynuowała - Jeżeli Wasza Królewska Mość sobie życzy, to przyniosę kartę - zapytała uprzejmie
- Dobrze - powiedział niepewnie król przeciągając ostatnią sylabę - Dobrze - dodał cichszym tonem głosu
Po dłuższej chwili ukontentowany monarcha siedział na swoim miejscu zaciągając się baridajskim cygarem i popijając wódkę z lodem z dużej szklanki przyozdobionej plasterkiem cytryny. W tak zwanym międzyczasie inkryminowany termos w magiczny sposób zniknął.
- Gdzie ja jestem? - monarcha był widocznie zakłopotany
- W Nowym Brzegu w Domu Aukcyjnym - odparła rezolutnie hostessa i po chwili dodała - Wasza Królewska Mość
- A tak - przytaknął nieoczekiwanie król Dreamlandu - Wyszedłem kupić papierosy - dodał cicho
- Wasza Królewska Mość - zaczęła hostessa - Posiadamy w karcie szeroki wybór produktów tytoniowych - kontynuowała - Jeżeli Wasza Królewska Mość sobie życzy, to przyniosę kartę - zapytała uprzejmie
- Dobrze - powiedział niepewnie król przeciągając ostatnią sylabę - Dobrze - dodał cichszym tonem głosu
Po dłuższej chwili ukontentowany monarcha siedział na swoim miejscu zaciągając się baridajskim cygarem i popijając wódkę z lodem z dużej szklanki przyozdobionej plasterkiem cytryny. W tak zwanym międzyczasie inkryminowany termos w magiczny sposób zniknął.
(-) Aleksander, r.s.