Matko Prokrastynacjo... To trzeba nowy parkiet zamawiać...Franklin Garamond pisze: ↑25 kwie 2022, 21:20Panie Licytatorzu, to nie farba 😟 To smoła z płuc 😟Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 21:16Matko Prokrastynację, teraz farbą maże... Jak my to zmyjemy z podłogi? Toż to najdroższy południowobaridaski orzech...
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Szkoda... Wobec tego, dwanaście siedemset pięćdziesiąt po raz drugi.

- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Co gorsza, z moich.Franklin Garamond pisze: ↑25 kwie 2022, 21:20Panie Licytatorzu, to nie farba 😟 To smoła z płuc 😟Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 21:16Matko Prokrastynację, teraz farbą maże... Jak my to zmyjemy z podłogi? Toż to najdroższy południowobaridaski orzech...
@Heinz-Werner Grüner mogę dorzucić co mam w portfelu, a będzie tego z 2 500 😁
(-) Aleksander, r.s.
- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Jaki falsyfikat! Sam go malo... Yyyy... Kto da więcej?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 21:52Rezygnuje. Mój kustosz sprawdził i podobno to falsyfikat. :D

- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
A ten certyfikat Szanowny już ma? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 22:01Jaki falsyfikat! Sam go malo... Yyyy... Kto da więcej?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 21:52Rezygnuje. Mój kustosz sprawdził i podobno to falsyfikat. :D
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Certyfikat miał być na zakup, poświadczający autentyczność przy kolejnej sprzedaży. Na ten moment autentyczność potwierdza estyma Domu Aukcyjnego :D No i też to, że plik graficzny jest wgrany na moim koncie Kustosza xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 22:04A ten certyfikat Szanowny już ma? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 22:01Jaki falsyfikat! Sam go malo... Yyyy... Kto da więcej?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 21:52Rezygnuje. Mój kustosz sprawdził i podobno to falsyfikat. :D

- Obywatel honorowy
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Niech i taka odpowiedź mi wystarczy. :)Oswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 22:19Certyfikat miał być na zakup, poświadczający autentyczność przy kolejnej sprzedaży. Na ten moment autentyczność potwierdza estyma Domu Aukcyjnego :D No i też to, że plik graficzny jest wgrany na moim koncie Kustosza xDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 22:04A ten certyfikat Szanowny już ma? :DOswald Baskerville pisze: ↑25 kwie 2022, 22:01
Jaki falsyfikat! Sam go malo... Yyyy... Kto da więcej?
Nowobrzeski Dom Aukcyjny
Licytacja nam dogorywa. Czy ktoś da więcej?

Nowobrzeski Dom Aukcyjny
W sumie zapomniałem, że dotarliśmy do pułapu, na który sięgają już tylko Czcigodny Romański i Drogi Heinz-Werner Grüner. Gruboście policytowali.
Wobec powyższego: 12750 po raz trzeci! Sprzedane Czcigodnemu @Helwetyk Romański, gratulujemy!
Mapini będzie piękną ozdobą Pałacu Namiestników. Zapraszamy Czcigodnego do biura, wypiszemy certyfikat zakupu i uzgodnimy przekazanie obiektu.