I ta forma wydania czarnego druku na szarym(białym) papierze! Dla mnie w punkt! Czekamy na więcej!
Przegląd Polliński 1/22
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Przegląd Polliński 1/22
To fakt, dobrze się czyta. Oczy nie bolą - nawet takich dinozaurów jak ja.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 22:23I ta forma wydania czarnego druku na szarym(białym) papierze! Dla mnie w punkt! Czekamy na więcej!
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Przegląd Polliński 1/22
Ale ostatnimi czasy każdy szedł właśnie w takie "krzykliwe" kolorowane z obrazkami, a tutaj prostota i gitarra. Co prawda były i takie propozycje, ale chyba nie takiego 'kalibru". Po prostu PP jest przede wszystkim dobrze przygotowane "materiałowo".Guedes de Lima pisze: ↑26 kwie 2022, 8:00To fakt, dobrze się czyta. Oczy nie bolą - nawet takich dinozaurów jak ja.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑25 kwie 2022, 22:23I ta forma wydania czarnego druku na szarym(białym) papierze! Dla mnie w punkt! Czekamy na więcej!
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Przegląd Polliński 1/22
Bardzo Szanownym dziękuję za takie opinie. Nie powiem, miło się je czyta i widzi, że przypadają do gustu. Możecie oczekiwać kolejnego wydania u końcówki maja. PP jest z założenia miesięcznikiem, który ma podsumować wydarzenia. Również zapraszam do udzielania się w formie własnych artykułów :). A gdy tylko w przeciągu najbliższych 3 msc ruszy strona to mam wrażenie gazeta wejdzie na kolejny poziom. Oczywiście Kurier to nie tylko PP, będę tutaj publikowała również lżejsze, przyziemniejsze czasem kategorie, ale... to wszystko w swoim czasie :)
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Przegląd Polliński
Twój dziadek za to był (Ferment Specjalny nr 1), osiągnięcie wyrównane! :DOswald Baskerville pisze: ↑22 kwie 2022, 8:33Jeszcze nigdy nie byłem temat nr w jakiejkolwiek prasie, nawet własnej.
- Apolinary Montserrat • Stempel
- Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Przegląd Polliński 1/22
Wybornie! Czekam na numer majowy. 🙂
prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
Dyrektor Centralnego Szpitala Wojskowego
Redaktor naczelny Głosu Leocji
W Leocji rzeczy niemożliwe robimy od ręki,
na cuda trzeba chwilkę poczekać.