Mówisz, masz. Nie wziąłem...Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 11:19Proszę nie brać mojego zdania pod uwagę, bo jeśli odwiedzę to na kilka godzin max. dzień
...bo nie wskazałeś żadnego konkretnego terminu :D
Mówisz, masz. Nie wziąłem...Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 11:19Proszę nie brać mojego zdania pod uwagę, bo jeśli odwiedzę to na kilka godzin max. dzień

Faktycznie xDOswald Baskerville pisze: Mówisz, masz. Nie wziąłem...
...bo nie wskazałeś żadnego konkretnego terminu :D
23-ego wracam z "zagramanicy" także jak przeżyje...Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 11:16Temat nam przygasł, a tu nie ma co zwlekać z decyzjami.
Dotychczasowe wypowiedzi wskazują na to, że najlepszym terminem na spotkanie będzie weekend 29-31 lipca. Jeśli chodzi o miejsce, lud wskazał Toruń.
Dlatego proponuję spotkanie w Toruniu, 29-31 lipca. Proszę o ustosunkowanie się w najbliższych dniach.
Oznaczam przedmówców, ale wszyscy inni obecni na forum również proszeni o zabranie głosu.
@Helwetyk Romański @Franklin Garamond @Ignats ik Ruth @Heinz-Werner Grüner @Aleksander @Ludwik Tomović @Orjon Surma @Isabella Swan @Anastasia Windsachen @Karolina von Lichtenstein
Wydaje się być OK.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 11:16Dotychczasowe wypowiedzi wskazują na to, że najlepszym terminem na spotkanie będzie weekend 29-31 lipca. Jeśli chodzi o miejsce, lud wskazał Toruń. ]
Tak jak wcześniej — mi odpowiada (przynajmniej obecnie; bliżej zjazdu można by pomyśleć o tym, gdzie przenocować).Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 11:16Dlatego proponuję spotkanie w Toruniu, 29-31 lipca. Proszę o ustosunkowanie się w najbliższych dniach.
Propozycją jest: https://www.campingtramp.pl/. Booking podaje, że mają jeszcze dziewięć wolnych miejsc w tym terminie (1×3, 3×2), ale nie zwlekałbym z rezerwacjami. (Mnie, oczywiście, pasuje).Orjon Surma pisze: ↑05 maja 2022, 13:01Tak jak wcześniej — mi odpowiada (przynajmniej obecnie; bliżej zjazdu można by pomyśleć o tym, gdzie przenocować).Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 11:16Dlatego proponuję spotkanie w Toruniu, 29-31 lipca. Proszę o ustosunkowanie się w najbliższych dniach.
Na dzień dzisiejszy[1] mi pasuje.Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 11:16Dlatego proponuję spotkanie w Toruniu, 29-31 lipca. Proszę o ustosunkowanie się w najbliższych dniach.