Pokaż piny! Co masz ciekawego? :)Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 18:45Koszulki reprezentacji mirkoświatowych by były spoko xD
A tak to ja piny kolekcjonuję, więc też bym przygarnął chętnie
Wirtualne państwa, realne gadżety?
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Re: Wirtualne państwa, realne gadżety?
Herby klubów, herby miast i inne takie takieOswald Baskerville pisze:Pokaż piny! Co masz ciekawego? :)Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 18:45Koszulki reprezentacji mirkoświatowych by były spoko xD
A tak to ja piny kolekcjonuję, więc też bym przygarnął chętnie
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Generalnie jestem fanem długopisów i kalendarzy, przy czym kalendarz prowadzę jeden, więc najczęściej na początku roku biorę jeden z OIRP z logo izby i zazwyczaj udaje mi się go zhandlować za coś ciekawszego. W tym roku używam kalendarza z fabryki trumien Porożyńskich.
Ale długopisy, to inna dyskusja. Zawsze je zbieram, bo długopisów nigdy dość. Najwięcej mam reklamówek leków, ale obecnie piszę długopisem Wód Polskich.
(-) Aleksander, r.s.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Oczywiście, również flagi. Nie wiem, czy mieszczą się w zakresie wątku głównego, ale na zjazd musimy sobie uszyć (wydrukować…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
Temat bardzo ciekawy. Nie będę sie odnosił do każdej wypowiedzi, ale daję znać, że czytam ;)
Kubek? Jak najbardziej! Pomysł z koszulkami reprezentacji wyśmienity - chodziłbym wszędzie ;)
Kubek? Jak najbardziej! Pomysł z koszulkami reprezentacji wyśmienity - chodziłbym wszędzie ;)
- Piotr vel Bocian • Stempel
- Przybysz
A wrzucę jeszcze jeden post poparcia, bo muszę uzbierać 10 tysięcy ;)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Przy zamiawianiu pamiętajcie o edelwajskim oberhaupciku!
Jakoś teraz mi się też przypomniało, że Czcigodny Garamond kiedyś chciał produkować szklanki do whisky! Jeszcze jej nie dostałem, ale jakby co to na zjazd jak znalazł. :D
Jakoś teraz mi się też przypomniało, że Czcigodny Garamond kiedyś chciał produkować szklanki do whisky! Jeszcze jej nie dostałem, ale jakby co to na zjazd jak znalazł. :D
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Jak szklanki do whisky to jeszcze takie kieliszki do wina z lwami. Ależ by się przyjemnie piło!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 20:39Przy zamiawianiu pamiętajcie o edelwajskim oberhaupciku!
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
No to z rzeczy, które nas jarają i które chcielibyśmy mieć, wymieniliśmy dotąd:
- przypinki
- naszywki
- t-shirty/polo z haftem/nadrukiem
- koszulki sportowe (piłkarskie) z nadrukiem
- kubki
- szklanki/kufle do alkoholi
- znaczki pocztowe
- pocztówki
- pieczątki
- monety
- medale
- dokumenty (wzorem patentu szlacheckiego Herr Grunera)
- flagi
- kalendarze
- długopisy
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
I co teraz? Zakończymy ten wątek na podsumowaniu/pociągniemy dalej wymieniając, co nas kręci i co byśmy chcieli by nam w łapki wpadło czy kombinujemy coś w kierunku ich pozyskania?
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji