Zjazd 2022
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Jesteśmy. W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie. Licząc ze mną, daje to 7 osób. W porównaniu ze zjazdem sarmackim z 2019 jest nieźle, wtedy było (chyba) 6 + 1 spoza mikro + 1 na kilka godzin.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Fajnie. To ile wyjdzie na głowę litrów? :DOswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 18:49Jesteśmy. W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie. Licząc ze mną, daje to 7 osób. W porównaniu ze zjazdem sarmackim z 2019 jest nieźle, wtedy było (chyba) 6 + 1 spoza mikro + 1 na kilka godzin.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Tak z doskoku, bo dosyć komputera na dzisiaj. Ludwik przecież napisał dzisiaj, że:Oswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 18:49W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie.
Ludwik Tomović pisze: ↑05 maja 2022, 11:24Zależnie od różnych spraw prywatnych raczej będę mógł wpaść, ale to będzie jeszcze do potwierdzenia
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
8 osób, po 2 litry na głowę, po zaokrągleniu jakieś 20 litrów?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 19:20Fajnie. To ile wyjdzie na głowę litrów? :DOswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 18:49Jesteśmy. W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie. Licząc ze mną, daje to 7 osób. W porównaniu ze zjazdem sarmackim z 2019 jest nieźle, wtedy było (chyba) 6 + 1 spoza mikro + 1 na kilka godzin.
(-) Aleksander, r.s.
Zjazd 2022
Grunt to dobrze zaokrąglić ;)Aleksander pisze: ↑05 maja 2022, 20:048 osób, po 2 litry na głowę, po zaokrągleniu jakieś 20 litrów?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 19:20Fajnie. To ile wyjdzie na głowę litrów? :DOswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 18:49Jesteśmy. W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie. Licząc ze mną, daje to 7 osób. W porównaniu ze zjazdem sarmackim z 2019 jest nieźle, wtedy było (chyba) 6 + 1 spoza mikro + 1 na kilka godzin.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2022
Ja bym nie ryzykował. Weźmy 25...Aleksander pisze: ↑05 maja 2022, 20:048 osób, po 2 litry na głowę, po zaokrągleniu jakieś 20 litrów?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑05 maja 2022, 19:20Fajnie. To ile wyjdzie na głowę litrów? :DOswald Baskerville pisze: ↑05 maja 2022, 18:49Jesteśmy. W zasadzie każda osoba, którą oznaczyłem, była zainteresowana. Odejmijmy Ludwika, Isabellę i Anastasię, którzy już zgłosili, że odpadają, jak też Karolinę, Którą oznaczyłem zaocznie. Licząc ze mną, daje to 7 osób. W porównaniu ze zjazdem sarmackim z 2019 jest nieźle, wtedy było (chyba) 6 + 1 spoza mikro + 1 na kilka godzin.
Zjazd 2022
Dobra, bo my tu gadu-gadu o chlaniu, a najpierw to się trzeba spotkać, flaszki same się nie odkręcą.
Palec do budki i podliczam:
@Franklin Garamond
@Helwetyk Romański
@Aleksander
@Orjon Surma
@Ignats ik Ruth
@Heinz-Werner Grüner
@Ludwik Tomović (jak Matka Prokrastynacja da)
@Oswald Baskerville
Czy pasuje wszystkim 29-31 lipca?
Palec do budki i podliczam:
@Franklin Garamond
@Helwetyk Romański
@Aleksander
@Orjon Surma
@Ignats ik Ruth
@Heinz-Werner Grüner
@Ludwik Tomović (jak Matka Prokrastynacja da)
@Oswald Baskerville
Czy pasuje wszystkim 29-31 lipca?

- Helwetyk Romański • Stempel
Zjazd 2022
Aye. (Rozumiem, że bez zmian w Toruniu).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Zjazd 2022
Tak, Toruń. Czułem, że o czymś zapomniałem.

- Franklin Garamond • Stempel
Zjazd 2022
No to trzech mamy, w tym dwóch Namiestników. Kworum się zbierze, zjazd uważam za potencjalnie ważny.