Wy sobie żartujecie, a ja byłbym całym sercem za. No, ale tej bariery nie przebijemy. W tym zakresie Nowiny to maksimum, na jakie nas stać.
Przegląd Polliński 2/22
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Przegląd Polliński 2/22
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Przegląd Polliński 2/22
Ja również jestem za i, choć pewnie niesłusznie, mam cień nadziei, że byłoby to wykonalne.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:27Wy sobie żartujecie, a ja byłbym całym sercem za. No, ale tej bariery nie przebijemy. W tym zakresie Nowiny to maksimum, na jakie nas stać.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

Przegląd Polliński 2/22
Wiem, że nie macie na myśli strony technicznej… Podziwiam Wasz młodzieńczy optymizm.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 19:28Ja również jestem za i, choć pewnie niesłusznie, mam cień nadziei, że byłoby to wykonalne.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:27Wy sobie żartujecie, a ja byłbym całym sercem za. No, ale tej bariery nie przebijemy. W tym zakresie Nowiny to maksimum, na jakie nas stać.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Przegląd Polliński 2/22
Nie no, technicznie to ni chuja nie ma opcji. Stare burzymy, nowe stawiamy. No bo jak inaczej? Dlatego tej sfery to nawet nie rozpatruję, myślę jedynie o woli mikronacji/mikronautów do przejścia na jedno, globalne, wspólne forum.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:32Wiem, że nie macie na myśli strony technicznej… Podziwiam Wasz młodzieńczy optymizm.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 19:28Ja również jestem za i, choć pewnie niesłusznie, mam cień nadziei, że byłoby to wykonalne.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:27
Wy sobie żartujecie, a ja byłbym całym sercem za. No, ale tej bariery nie przebijemy. W tym zakresie Nowiny to maksimum, na jakie nas stać.

Przegląd Polliński 2/22
Oczywiście, że jest. Dla (starszych wersji) phpBB są gotowe poradniki.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 19:34Nie no, technicznie to ni chuja nie ma opcji.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:32Wiem, że nie macie na myśli strony technicznej… Podziwiam Wasz młodzieńczy optymizm.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 19:28Ja również jestem za i, choć pewnie niesłusznie, mam cień nadziei, że byłoby to wykonalne.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
Przegląd Polliński 2/22
Przy radosnym założeniu, że wszystkie fora są na tej samej wersji phpbb (o ile w ogóle phpbb)Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:44Oczywiście, że jest. Dla (starszych wersji) phpBB są gotowe poradniki.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 19:34Nie no, technicznie to ni chuja nie ma opcji.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:32
Wiem, że nie macie na myśli strony technicznej… Podziwiam Wasz młodzieńczy optymizm.
Przegląd Polliński 2/22
Wiadomo, pewnie trzeba byłoby aktualizować. Z kolei MyBB można (zdaniem Internetu) przekonwertować do czystej instalacji phpBB, a następnie jak wyżej. Nadal uważam, że jest to o wiele łatwiejsze do przejścia niż czynnik ludzki…Franklin Garamond pisze: ↑22 maja 2022, 22:40Przy radosnym założeniu, że wszystkie fora są na tej samej wersji phpbb (o ile w ogóle phpbb).Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:44Oczywiście, że jest. Dla (starszych wersji) phpBB są gotowe poradniki.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Rumburak Jokerman • Stempel
- Obywatel
Przegląd Polliński 2/22
Myśle, że gdyby czynnik ludzki wykazywał chęć to i czyste forum było zadowalająceHelwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 22:48Wiadomo, pewnie trzeba byłoby aktualizować. Z kolei MyBB można (zdaniem Internetu) przekonwertować do czystej instalacji phpBB, a następnie jak wyżej. Nadal uważam, że jest to o wiele łatwiejsze do przejścia niż czynnik ludzki…Franklin Garamond pisze: ↑22 maja 2022, 22:40Przy radosnym założeniu, że wszystkie fora są na tej samej wersji phpbb (o ile w ogóle phpbb).Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 19:44
Oczywiście, że jest. Dla (starszych wersji) phpBB są gotowe poradniki.
Przegląd Polliński 2/22
Może to byłby dobry pomysł na międzynarodową ankietę… z czystej ciekawości, ale jednak.John Rasmusen pisze: ↑22 maja 2022, 23:13Myśle, że gdyby czynnik ludzki wykazywał chęć to i czyste forum było zadowalająceHelwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 22:48Wiadomo, pewnie trzeba byłoby aktualizować. Z kolei MyBB można (zdaniem Internetu) przekonwertować do czystej instalacji phpBB, a następnie jak wyżej. Nadal uważam, że jest to o wiele łatwiejsze do przejścia niż czynnik ludzki…Franklin Garamond pisze: ↑22 maja 2022, 22:40Przy radosnym założeniu, że wszystkie fora są na tej samej wersji phpbb (o ile w ogóle phpbb).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Przegląd Polliński 2/22
Można, jak najbardziej. Jeszcze jak.Helwetyk Romański pisze: ↑23 maja 2022, 8:47Może to byłby dobry pomysł na międzynarodową ankietę… z czystej ciekawości, ale jednak.John Rasmusen pisze: ↑22 maja 2022, 23:13Myśle, że gdyby czynnik ludzki wykazywał chęć to i czyste forum było zadowalająceHelwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 22:48
Wiadomo, pewnie trzeba byłoby aktualizować. Z kolei MyBB można (zdaniem Internetu) przekonwertować do czystej instalacji phpBB, a następnie jak wyżej. Nadal uważam, że jest to o wiele łatwiejsze do przejścia niż czynnik ludzki…
Swoją drogą, to dlaczego Stempel nie miałby się przerodzić z czasem w międzymikronacyjny portal lub stać się jego podstawą? Wyobrażam sobie stronę w stylu dawnej sarmackiej Złotej Wolności (czyli wszystko dostępne z poziomu strony głównej + prasa + Ćwirek + jakaś przestrzeń reklamowa). Jest pewna część społeczności mikronacyjnej, która działa w wielu mikro jednocześnie (przy tym w miarę równo dzieląc aktywność na poszczególne kraje), są inicjatywy regularnie promowne w różnych krajach, więc być może taki portal byłby wygodniejszy, niż logowanie na każde forum i ogłaszanie imprez czy publikowanie nowych numerów prasy.

Przegląd Polliński 2/22
Mógłby (choć raczej: Nowiny), ale potrzeba do tego, za przeproszeniem, zasobów ludzkich. Wbrew statystycznym pozorom, nie mam aktualnie chwili skupienia wystarczającej do tego, żeby pchnąć kolejny moduł banku, więc gdzie tu przestrzeń na nową ofensywę…Oswald Baskerville pisze: ↑23 maja 2022, 9:09Swoją drogą, to dlaczego Stempel nie miałby się przerodzić z czasem w międzymikronacyjny portal lub stać się jego podstawą?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH