Olaboga. Proszę go serdecznie, z całego sclavińskiego serca pozdrowić i przekazać, że w duch Ostatecznej Krucjaty w żyłach nielicznych płynąć będzie aż do grobowej deski. ABCD. NTOK.Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
Zjazd 2022
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
By się jeszcze do Sclavinii zgłosił :pOswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
- Guedes de Lima • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
Bo ma nieodbytą zasadniczą służbę wojskową. Będzie go ścigać WKU.Ludwik Tomović pisze: ↑19 maja 2022, 12:48By się jeszcze do Sclavinii zgłosił :pOswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Ja tak tylko zauważę, że to w Leocji jest najwięcej byłych namiestników Sclavinii na kilometr kwadratowy. 😜Ludwik Tomović pisze: ↑19 maja 2022, 12:48By się jeszcze do Sclavinii zgłosił :pOswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ludwik Tomović • Stempel
- Obywatel
Re: Zjazd 2022
Obecnych też xDHelwetyk Romański pisze:Ja tak tylko zauważę, że to w Leocji jest najwięcej byłych namiestników Sclavinii na kilometr kwadratowy. [emoji12]Ludwik Tomović pisze: ↑19 maja 2022, 12:48By się jeszcze do Sclavinii zgłosił [emoji14]Oswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Jeśli Młynek przyjedzie, to będzie faktycznie mocno sclaviński zjazd. Poza tym, że geriatryczny, oczywiście.Helwetyk Romański pisze: ↑22 maja 2022, 10:39Ja tak tylko zauważę, że to w Leocji jest najwięcej byłych namiestników Sclavinii na kilometr kwadratowy. 😜Ludwik Tomović pisze: ↑19 maja 2022, 12:48By się jeszcze do Sclavinii zgłosił :pOswald Baskerville pisze: ↑19 maja 2022, 12:23Zgłosił się Młynek Kawowy, więc to do niedawna zapasowe miejsce zostałoby przez niego zajęte. Potrzebujemy tylko jego potwierdzenia.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
To nazywajmy go Jaskoviakusem. Co erbokańskie, to nie sclavińskie.Oswald Baskerville pisze: ↑22 maja 2022, 17:11Jeśli Młynek przyjedzie, to będzie faktycznie mocno sclaviński zjazd.
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Zjazd 2022
Mam nadzieję, że na zjeździe będziemy mogli chociaż na chwilę wrócić do formy reptiliańskiej, bo udawanie przed poddanymi, że jestem człowiekiem, jest już męczące.
(-) Aleksander, r.s.
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2022
Nie widzę przeciwwskazań. Po kilku godzinach i tak wszyscy pewnie będziemy pozbawieni jakiejkolwiek formy. A i treści też pewnie nie będziemy umieli utrzymać.Aleksander pisze: ↑22 maja 2022, 22:51Mam nadzieję, że na zjeździe będziemy mogli chociaż na chwilę wrócić do formy reptiliańskiej, bo udawanie przed poddanymi, że jestem człowiekiem, jest już męczące.
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy