Ciekaw jestem jak to wpływa na morale Leotów, kiedy to jakiś "szarotek" ma dwucyfrową liczbę odznaczeń i to w dodatku z "dwójką" z przodu! Ha! :D
A tak poważnie, to czysta przyjemność przebywać na Waszym forum.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 maja 2022, 14:51Ciekaw jestem jak to wpływa na morale Leotów, kiedy to jakiś "szarotek" ma dwucyfrową liczbę odznaczeń i to w dodatku z "dwójką" z przodu! Ha! :D

Nie "jakiś \"szarotek\"", a kochany Heinz, honorowy obywatel Palatynatu, wzór i chluba naszej społeczności.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑23 maja 2022, 14:51Ciekaw jestem jak to wpływa na morale Leotów, kiedy to jakiś "szarotek" ma dwucyfrową liczbę odznaczeń i to w dodatku z "dwójką" z przodu! Ha! :D
Znalazłam ten cytat szukając jakiś starych i formacji o mikronacjach. Ciekawe, czy ktoś zgadnie, kto to powiedział.Nie jesteśmy grą internetową, jesteśmy internetową
wspólnotą. Istotą Sarmacji są ludzie, a nie strony inter-
netowe czy systemy informatyczne.
Anonimowy wielbiciel czcionki Comic SansSophie pisze: ↑23 maja 2022, 21:46Skoro mamy taką okazję, to postanowiłam umieścić pewien cytat.
Znalazłam ten cytat szukając jakiś starych i formacji o mikronacjach. Ciekawe, czy ktoś zgadnie, kto to powiedział.Nie jesteśmy grą internetową, jesteśmy internetową
Tak czułem, że skądś kojarzę ten pretensjonalny styl…
Mogę pdf'a podrzucić 😛
Sophie pisze: ↑23 maja 2022, 21:51Mogę pdf'a podrzucić 😛

Ten?John Rasmusen pisze: ↑23 maja 2022, 21:48Anonimowy wielbiciel czcionki Comic SansSophie pisze: ↑23 maja 2022, 21:46Skoro mamy taką okazję, to postanowiłam umieścić pewien cytat.