Nowa Mapa Mikroświata
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Wysoka Inbo,
W końcu mnie się kurwa udało.
Siedziałem nad tym pierdolone 3 dni, dokańczając to dziś, walcząc z pieprzonym Paint.Net (Paint lepszy, serio) ale się udało. Przed państwem prawdopodobnie pierwsza mapa polskiego mikroświata od 4 lat, czyli od ostatniej mapy MIM obejmującej cały Mikroświat.
Z góry zapowiadam, że ta mapa dostanie aktualizację za kilka... dni? Tygodni? I nie, nie chodzi o to, że wiem że coś się pojawi na mapie, bo nie wiem. Po prostu pieprzony Paint.Net to dobra aplikacja do RYSOWANIA GRANIC ale nie KOLOROWANIA PAŃSTW. Serio, wypełnianie kolorem w tej aplikacji jest żałosne. Zlało mi Tuolelenkkę z pięciu wysp w jedną. To chyba o czymś świadczy.
Co jak co, prezentuję już mapę. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację o jakichś błędach na mapie (oprócz błędów w stylu "wyspy mi się zlały", bo o tym wiem).
W końcu mnie się kurwa udało.
Siedziałem nad tym pierdolone 3 dni, dokańczając to dziś, walcząc z pieprzonym Paint.Net (Paint lepszy, serio) ale się udało. Przed państwem prawdopodobnie pierwsza mapa polskiego mikroświata od 4 lat, czyli od ostatniej mapy MIM obejmującej cały Mikroświat.
Z góry zapowiadam, że ta mapa dostanie aktualizację za kilka... dni? Tygodni? I nie, nie chodzi o to, że wiem że coś się pojawi na mapie, bo nie wiem. Po prostu pieprzony Paint.Net to dobra aplikacja do RYSOWANIA GRANIC ale nie KOLOROWANIA PAŃSTW. Serio, wypełnianie kolorem w tej aplikacji jest żałosne. Zlało mi Tuolelenkkę z pięciu wysp w jedną. To chyba o czymś świadczy.
Co jak co, prezentuję już mapę. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację o jakichś błędach na mapie (oprócz błędów w stylu "wyspy mi się zlały", bo o tym wiem).
- Helwetyk Romański, Franklin Garamond, Ignats ik Ruth, Anastasia Windsachen, Oswald Baskerville, Piotr Romanow, Albert Fryderyk de Espada, Jakub Wereszczyński-Bagrat, Grzegorz Szarak von Hohenburg, Maciej Gerwazy Lisewicz, Heinz-Werner Grüner, Guedes de Lima, Karolina von Lichtenstein, Damiano Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nowa Mapa Mikroświata
Medal Wam się za to należy. Niejeden.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Nowa Mapa Mikroświata
Z takiego męża to tylko dumną można być!
Tylko czy np. w kwestii Hasselandu nie lepiej jest "Hasseland (do Sar.)". Takie już marudzenie
Tylko czy np. w kwestii Hasselandu nie lepiej jest "Hasseland (do Sar.)". Takie już marudzenie
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Piotr Romanow • Stempel
Nowa Mapa Mikroświata
Kawał dobrej roboty Joahimie!
Co do Hasselandu najlepiej zaznaczyć jako niepodległy. ;)
Co do Hasselandu najlepiej zaznaczyć jako niepodległy. ;)
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Przybysz
- Jakub Wereszczyński-Bagrat • Stempel
- Obywatel
- Robert Drenin • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
Imponująca jest. Dawno nie było mapy całego Pollinu, więc cudownie, że możemy ją podziwiać po czterech latach. Świetna robota.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
Nowa Mapa Mikroświata
M A G I C Z N A
A tak serio to taka, żeby Pollin (planeta) był wielkości nieistniejącej Ziemi.
Oczywiście, jeszcze oznaczmy każdy region każdego kraju osobno. Wy mnie chcecie wpędzić do grobu?!Anastasia Windsachen pisze: ↑09 cze 2022, 19:50Tylko czy np. w kwestii Hasselandu nie lepiej jest "Hasseland (do Sar.)". Takie już marudzenie
A tak poważnie to może to zrobię. Z naciskiem na "może" skłaniające się bardziej ku "nie ma opcji". Hasseland to jednak bądź co bądź integralna część Największej Polskiej Yoyonacji.
<3
We will do it eyes close czy jak to tam szło.