[GPL 2022] Samoloty "rządowe".

Siły zbrojne Palatynatu Leocji
Awatar użytkownika
Piotr Romanow • Stempel

Post autor: Piotr Romanow »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

1
3
4
2

Nie wiem czemu ale ta biała wstawka bardzo mi się podoba. :D
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
Awatar użytkownika
Ronon Dex • Stempel

Post autor: Ronon Dex »

Na chwilę obecną jeżeli przeliczymy to "punktowo" czyli za 1 miejsce 3 pkt., za 2 - 2 pkt., za 3 - 1 pkt., za 4 - 0 pkt.) to wynik jest następujący:

Propozycja 1 - 13 pkt
Propozycja 4 - 8 pkt
Propozycja 3 - 6 pkt
Propozycja 2 - 3 pkt

Czy możemy uznać, że wybrana została propozycja nr 1 i przejdziemy dalej?
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Franklin Garamond • Stempel
Namiestnik Palatynatu Leocji

Post autor: Franklin Garamond »

Ex palatium stwierdzam, że tak.
Obrazek Obrazek Obrazek
(—) Franklin Garamond
Namiestnik Palatynatu Leocji
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen • Stempel
Generalissima Palatynatu Leocji

Post autor: Anastasia Windsachen »

Wracam z tej krótkiej przerwy (ostrzegam do października mogą być u mnie takie przestoje tygodniowe, co nie oznacza, że nie śledzę na bieżąco). W takim razie widzę, że lud zdecydował i lecimy z 1.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
No bo co ludzie powiedzom!?

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Ronon Dex • Stempel

Post autor: Ronon Dex »

Anastasia Windsachen pisze: ↑
12 lip 2022, 22:02
Wracam z tej krótkiej przerwy (ostrzegam do października mogą być u mnie takie przestoje tygodniowe, co nie oznacza, że nie śledzę na bieżąco). W takim razie widzę, że lud zdecydował i lecimy z 1.
U mnie tez atak realiozy... potrzyma jeszcze tydzień-dwa. Ale coś tam w wolnej chwili zawsze podłubię. Tym razem samolot rządowy - typowo do wożenia Namiestników z okazji oficjalnych wizyt. Jako bazę wybrałem samolot niezbyt duży (realowy wzorzec to B737-700... u nas wojskowe oznaczenia to będzie np. VC-17), ale i tak większy niż w poprzedniej wersji sima (bo wtedy był na bazie mniejszego A310), ale chyba na potrzeby Leocji powinien wystarczyć. Niestety nie za bardzo bawię się w MSFS samolotami pasażerskimi to i nie skupuje takich dodatków (ale ten akurat mi się spodobał), a te z podstawy symulatora niestety sie nie nadają bo statecznik pionowy jest powielany w lustrzanym odbiciu, a więc nie da się flagi poprawnie umieścić.

Zrobiłem prawie cały czarny, bo za każdym głosowaniem Namiestnicy wybiarali jako piersze właśnie takie... w związku z tym postanowiłem trafić i ich gusta. Projekt oczywiście wstępny, można go poprawić... wg życzenia. Lotnisko testowe to oczywiście Nowy Brzeg (realowe Visby).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Zablokowany

Wróć do „Gwardia Palatynatu Leocji”