Powrót do przeszłości, czyli skasowałem ostatnią dobę forum…
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Podejrzewa się, że strasznie myląca nazwa Namiestnicze (Lumeria) skłoniły do zakupu. Normalnie przecież kupuje się Namiestnikowskie (Leocja). Poza tym oznaczenie PL (Produkt Leocki), jak zauważył Cz. Garamond jest łudząco podobne do naszego, leockiego, co producenci z Lumerii wykorzystują.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Oczywiście, że zostawia. Codzienne pobieranie kompletu danych za okres od 1 stycznia 2020 roku byłoby cokolwiek niepoczytalne. Wyłączywszy dołączanie nowych krajów oraz prace konserwacyjne wynikające ze znanych i lubianych zmian silników forów (pozdrawiam cieplutko Winkulię), system pobiera i archiwizuje wyłącznie dane za miniony dzień.Joahim von Ribertrop pisze: ↑23 wrz 2022, 15:28No to przynajmniej już potwierdzone info, że jak się skasuje po liczeniu IeSeMowym, to zostawia, czyli wtedy Słynne I Starożytne rozbieżności „liczenie metodą chałupniczą — liczenie IeSeMów” da się uzasadnić.Helwetyk Romański pisze: ↑23 wrz 2022, 7:52A skąd, z palca usunąłem dane za brakujący dzień…Joahim von Ribertrop pisze: ↑22 wrz 2022, 20:51(Ale widzę, że ISM mądry skurczybyk nawet to zliczył. Chyba że Wrogowie Reżimu dokonali Zamachu Papierosowego przed północą dziesięć, to wtedy jednak niemądry.)
Z ciekawości (zawodowej?)… po co? 🤪Joahim von Ribertrop pisze: ↑24 wrz 2022, 0:47Chuj wie, poza Lepszym Kontynentem nikt nie liczył ręcznie postów XD
Z czym?! Akcyzę to my mamy na owoce i warzywa.Aleksander pisze: ↑24 wrz 2022, 21:29Toć ja, emeryt, kupuję z leocką akcyzą, a namiestnik pokątnie przemycane?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Aleksander • Stempel
- Obywatel
Palę wiśniowe papierosy, które są z akcyzą i wszystko się zgadza.Helwetyk Romański pisze: ↑25 wrz 2022, 13:05Z czym?! Akcyzę to my mamy na owoce i warzywa.Aleksander pisze: ↑24 wrz 2022, 21:29Toć ja, emeryt, kupuję z leocką akcyzą, a namiestnik pokątnie przemycane?
(-) Aleksander, r.s.
A to ja wolę na odwrót, wiśnie w tytoniu.Aleksander pisze: ↑25 wrz 2022, 13:09Palę wiśniowe papierosy, które są z akcyzą i wszystko się zgadza.Helwetyk Romański pisze: ↑25 wrz 2022, 13:05Z czym?! Akcyzę to my mamy na owoce i warzywa.Aleksander pisze: ↑24 wrz 2022, 21:29Toć ja, emeryt, kupuję z leocką akcyzą, a namiestnik pokątnie przemycane?
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Joahim von Ribertrop • Stempel
- Przybysz
W Bialenii liczył Ronon jeszcze przed IeSeMem, w Voxlandzie zaczęliśmy liczyć w czasach siedzenia na pun.pl i ichnim FluxBB. I potem mi taki nawyk został jeszcze kilka miesięcy po II Unii Voxlandu i Westlandu XD
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
11:11 pamiętamy [*]
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Medal Nadwyżki był?
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Nie dali. 😢
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
Senat nie wnioskował.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Dobrze, że akurat dzisiaj na to wpadłem. :DFranklin Garamond pisze: ↑06 lis 2022, 19:23Senat nie wnioskował.
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji