Anastasia Windsachen pisze: ↑20 lis 2022, 0:39
Inna sprawa, że to wygląda dla mnie... „za nowocześnie”. Tak, jak te wszystkie nowoczesne galerie, nowoczesna sztuka, takie takie no.
Cokolwiek zaproponujecie, o ile będziecie miały do tego wenę… (Choć obiecywałem, że będę się spierał, więc się spieram — moim zdaniem, poziome przewijanie na wzór tego, co wklejałem wyżej, lepiej oddaje atmosferę przebywania w galerii; jeżeli chodzi o nowoczesność/nobliwość, bardzo, bardzo wiele zmienia tutaj dobór kolorystyki i liternictwa).
Anastasia Windsachen pisze: ↑20 lis 2022, 0:39
Oczywiście teraz pojawia się u mnie jeszcze jedno pytanie do @Helwetyk Romański — czy GHR jest narodowa, czy prywatna? Bo jeśli prywatna to jeszcze by tak pasowało jakąś narodową...
Prywatna. Funkcję galerii narodowej pełni obecnie
Leocki Instytut Kultury @Apolinary Montserrat. Przy czym nasz Wordpress jest na tyle niewygodny w bieżącej obsłudze, że przy pierwszej nadarzającej się okoliczności przeniósłbym jego zbiory do Kustosza.
piwski pisze: ↑20 lis 2022, 9:38
Tym chętniej wsłucham się w Państwa opinię na jej temat.
Trudne się wylosowało. Przyznam, że mam problem z wyrażeniem opinii, ponieważ ten styl akurat do mnie mniej przemawia — wolę mniej dosłowne prace, dające pole do interpretacji. Ale jak już chodzi o
pracę bez nazwy… (Mam nadzieję, że niechcący nie wypuściłem spojlera; na wszelki wypadek daję znać, że można ukrywać prace, jeżeli nie chcemy, aby pokazywały się na stronie głównej Kustosza).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com