4. Rajd Leocji — znajdź się na mapie!
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Loecja jest malutka, jeśli zrobimy krótkie odcinki, to możemy mieć i 3 etapy na godzinę. :P
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Re: 4. Rajd Leocji — znajdź się na mapie!
Za głosami odnośnie do: ograniczenia liczby odcinków do poczytalnej, wydłużenia rajdu o jeden dzień, rozpoczęcia od południa wyspy, wreszcie mając na uwadze chęć uwzględnienia możliwie wszystkich zgłoszeń, proponuję jak niżej:
Piątek, 2 grudnia 2022 — wieczór/noc
Piątek, 2 grudnia 2022 — wieczór/noc
- Prolog: Brzozopola Chmielne (@Anastasia Windsachen)
- OS 1: Brzozopola Chmielne — Zielonka (@Heinz-Werner Grüner)
- OS 2: Zielonka — Niedola Gryficka Zdrój (@Ignats ik Ruth)
- OS 3: Niedola Gryficka Zdrój — Królewiec (@Benji)
- OS 4: Królewiec — Radziwiłł (@Samuel Radziwiłł)
- OS 5: Radziwiłł — Liszyno (@Maciej Gerwazy Lisewicz)
- OS 6: Liszyno — Sokolnica (@Ronon Dex)
- OS 7: Sokolnica — Ronino (@Ronon Dex)
- OS 8: Ronino — Wertingham (@Krzysztof Windsor)
- OS 9: Wertingham — Ana-Konstanz (@Ludwik Tomović)
- OS 10: Ana-Konstanz — Trzyciąż (@Aleksander)
- SOS 11: Trzyciąż — Dziadów
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Brzmi ganz fest. Jestem za takim kształtem rajdu.
A tak sobie jeszcze myślę… Może byśmy zrobili ten piątek w godzinach dziko nocnych? :P
A tak sobie jeszcze myślę… Może byśmy zrobili ten piątek w godzinach dziko nocnych? :P
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
....Ignats ik Ruth pisze: ↑20 lis 2022, 21:05Brzmi ganz fest. Jestem za takim kształtem rajdu.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Samuel Radziwiłł • Stempel
- Obywatel
Litości. Ja rozumiem wstać nieludzko o 8 w sobotę, ale nie o 3 czy 4
A ja nie rozumiem wstawania o 8 w sobotę. xd Po co wstawać o 3-ciej, można się położyć dopiero o 4-tej. :P Chociaż jeden rajd w sezonie dla nocnych marków!Anastasia Windsachen pisze: ↑20 lis 2022, 22:13Litości. Ja rozumiem wstać nieludzko o 8 w sobotę, ale nie o 3 czy 4
Niby tak, ale kurła nie do końca bo o 10 trzeba wstać i zacząć sprzątać (ubolewam nad faktem tego rytułału co tydzień)Ignats ik Ruth pisze: ↑20 lis 2022, 22:16A ja nie rozumiem wstawania o 8 w sobotę. xd Po co wstawać o 3-ciej, można się położyć dopiero o 4-tej. :P Chociaż jeden rajd w sezonie dla nocnych marków!Anastasia Windsachen pisze: ↑20 lis 2022, 22:13Litości. Ja rozumiem wstać nieludzko o 8 w sobotę, ale nie o 3 czy 4
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Jak dla mnie trasa "picco bello", z tymże zastrzegam sobie korygowanie godzin startów, tak by trzeci raz z rzędu w piątek (basen!!!) nie prosić kogoś o pomoc. Start (poza prologiem) ok. 20?
Co do nocnych to owszem, ja się dostosuje, ale to jest mój weekend z "poważną inwestycją w życie rodzinne" i jako, że to czas zbliżających się świąt BN, to na pewno będę musiał wyskoczyć na jakiś realny jarmark czy iluminację. To mnie wykolei z tabelkowania. Jeśli Czcigodny Helwetyk czy ktokolwiek inny mnie zastąpi w przypadku pokrycia się godzin to ja nie widze żadnego problemu.
Co do nocnych to owszem, ja się dostosuje, ale to jest mój weekend z "poważną inwestycją w życie rodzinne" i jako, że to czas zbliżających się świąt BN, to na pewno będę musiał wyskoczyć na jakiś realny jarmark czy iluminację. To mnie wykolei z tabelkowania. Jeśli Czcigodny Helwetyk czy ktokolwiek inny mnie zastąpi w przypadku pokrycia się godzin to ja nie widze żadnego problemu.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Nawet z prologiem. Ojciec Organizator doskonale wie, jak ciepłymi uczuciami darzę rajdy w godzinach pracy oraz w godzinach odpoczynku po pracy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lis 2022, 22:35Jak dla mnie trasa „picco bello”, z tymże zastrzegam sobie korygowanie godzin startów, tak by trzeci raz z rzędu w piątek (basen!!!) nie prosić kogoś o pomoc. Start (poza prologiem) ok. 20?
Tabelkowanie ogarniemy na 99,99%. Z godzinami solidnie nocnymi mam zagwozdkę. Mieliśmy ostatnio odcinki o 01:20 i o 05:21. Wydaje mi się, że 02:00 byłaby tutaj granicą (raczej z soboty na niedzielę), a okolice godziny piątej w ogóle bym wykluczył — ludzie potrzebują odpoczynku w weekend.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lis 2022, 22:35Co do nocnych to owszem, ja się dostosuję, ale to jest mój weekend z „poważną inwestycją w życie rodzinne” i jako, że to czas zbliżających się świąt BN, to na pewno będę musiał wyskoczyć na jakiś realny jarmark czy iluminację. To mnie wykolei z tabelkowania. Jeśli Czcigodny Helwetyk czy ktokolwiek inny mnie zastąpi w przypadku pokrycia się godzin to ja nie widzę żadnego problemu.
Jedyna obowiązkowa godzina z mojej strony to 11:11, w sobotę lub niedzielę. 😈
Tak czy inaczej, odległości w Leocji odległościami w Leocji, ale trzeba wejść do Pioniera i policzyć kilometry, żeby można było planować odstępy między poszczególnymi odcinkami… (a i przy okazji wytyczyć drogi do Zielonki, Królewca, Radziwiłła, Liszyna, Wertingham).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com