Nawet z prologiem. Ojciec Organizator doskonale wie, jak ciepłymi uczuciami darzę rajdy w godzinach pracy oraz w godzinach odpoczynku po pracy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lis 2022, 22:35Jak dla mnie trasa „picco bello”, z tymże zastrzegam sobie korygowanie godzin startów, tak by trzeci raz z rzędu w piątek (basen!!!) nie prosić kogoś o pomoc. Start (poza prologiem) ok. 20?
Tabelkowanie ogarniemy na 99,99%. Z godzinami solidnie nocnymi mam zagwozdkę. Mieliśmy ostatnio odcinki o 01:20 i o 05:21. Wydaje mi się, że 02:00 byłaby tutaj granicą (raczej z soboty na niedzielę), a okolice godziny piątej w ogóle bym wykluczył — ludzie potrzebują odpoczynku w weekend.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 lis 2022, 22:35Co do nocnych to owszem, ja się dostosuję, ale to jest mój weekend z „poważną inwestycją w życie rodzinne” i jako, że to czas zbliżających się świąt BN, to na pewno będę musiał wyskoczyć na jakiś realny jarmark czy iluminację. To mnie wykolei z tabelkowania. Jeśli Czcigodny Helwetyk czy ktokolwiek inny mnie zastąpi w przypadku pokrycia się godzin to ja nie widzę żadnego problemu.
Jedyna obowiązkowa godzina z mojej strony to 11:11, w sobotę lub niedzielę. 😈
Tak czy inaczej, odległości w Leocji odległościami w Leocji, ale trzeba wejść do Pioniera i policzyć kilometry, żeby można było planować odstępy między poszczególnymi odcinkami… (a i przy okazji wytyczyć drogi do Zielonki, Królewca, Radziwiłła, Liszyna, Wertingham).