Kustosz — zbiory Pollinu
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
Kustosz — zbiory Pollinu
Swoją drogą, konto Filipa von Sarma, do którego nie mam dostępu, stoi dalej. Wobec tego myślę, że można tam przekazywać pliki, których już nie chcemy. Z zastrzeżeniem, że operacja jest nie odwracalna.
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Za opłatą każda operacja jest odwracalna. 😈
Poważnie jednak pisząc, zachęcałbym raczej do zakładania sobie folderów-piwniczek. Jak wiadomo, nigdy nie wiadomo, kiedy akurat jakaś grafika może się przydać.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Generalissima Palatynatu Leocji
Kustosz — zbiory Pollinu
Recykling pełną parą. Dlatego właśnie każdy szanujący się Leota ma folder "Śmietnik"Helwetyk Romański pisze: ↑05 gru 2022, 22:27Za opłatą każda operacja jest odwracalna. 😈
Poważnie jednak pisząc, zachęcałbym raczej do zakładania sobie folderów-piwniczek. Jak wiadomo, nigdy nie wiadomo, kiedy akurat jakaś grafika może się przydać.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Kustosz — zbiory Pollinu
Dlaczego polubionych nie widzę na stronie głównej tylko muszę przechodzić na stronę swojego profilu? (tj. czemu nie na "/" tylko na "/{mój_stempel}", i to jeszcze ręcznie wpisywać!)
Kustosz — zbiory Pollinu
Swoją drogą, dałoby radę dodać możliwość ustawienia opisu dla folderu? Takiego widocznego dla osób przeglądających ten folder...
Kustosz — zbiory Pollinu
Dodane na stronę główną. Ale że gdzie trzeba cokolwiek wpisywać ręcznie…? Lista użytkowników zawiera wszystkich użytkowników.
Można mnie o to dźgać po jarmarku. To akurat niewiele roboty.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
Kustosz — zbiory Pollinu
Czy ja wiem? Klikasz "ukryj zawartość folderu" i wszystkie grafiki w folderze są niejawne.Helwetyk Romański pisze: ↑27 lis 2022, 11:35Niestety, nie w tej odsłonie… Teraz to tylko zabawa z interfejsem, a ustawianie niepublicznych folderów to już osobne sprawdzanie uprawnień. (Ale wykonalne, gdy pchnę dalej tematy bankowe, jeśli będzie zapotrzebowanie…).
Inna inszość, że warto by było oznaczać na miniaturkach czy coś jest jawne/niejawne. Aktualnie trzeba to sprawdzać osobno dla każdej grafiki.
Kustosz — zbiory Pollinu
No tak. To jest właśnie to cytowane osobne sprawdzanie uprawnień (dostępu do folderu), w połączeniu z jakąś formą wyróżniania ukrytych folderów. Po prostu tu i teraz nie chcę otwierać dodatkowych frontów, które mają wredną tendencję do sumowania.Franklin Garamond pisze: ↑11 gru 2022, 18:16Czy ja wiem? Klikasz „ukryj zawartość folderu” i wszystkie grafiki w folderze są niejawne.Helwetyk Romański pisze: ↑27 lis 2022, 11:35Niestety, nie w tej odsłonie… Teraz to tylko zabawa z interfejsem, a ustawianie niepublicznych folderów to już osobne sprawdzanie uprawnień. (Ale wykonalne, gdy pchnę dalej tematy bankowe, jeśli będzie zapotrzebowanie…).
Jakoś tam wyróżniłem.Franklin Garamond pisze: ↑11 gru 2022, 18:16Inna inszość, że warto by było oznaczać na miniaturkach czy coś jest jawne/niejawne. Aktualnie trzeba to sprawdzać osobno dla każdej grafiki.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Kustosz — zbiory Pollinu
Nie, nie jest. Przeczytajcie jeszcze raz co napisałem. Proponuję użycie już istniejącego mechanizmu i dać możliwość zastosowania go na grupie elementów z jednego folderu.Helwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:29No tak. To jest właśnie to cytowane osobne sprawdzanie uprawnień (dostępu do folderu), w połączeniu z jakąś formą wyróżniania ukrytych folderów. Po prostu tu i teraz nie chcę otwierać dodatkowych frontów, które mają wredną tendencję do sumowania.Franklin Garamond pisze: ↑11 gru 2022, 18:16Czy ja wiem? Klikasz „ukryj zawartość folderu” i wszystkie grafiki w folderze są niejawne.Helwetyk Romański pisze: ↑27 lis 2022, 11:35Niestety, nie w tej odsłonie… Teraz to tylko zabawa z interfejsem, a ustawianie niepublicznych folderów to już osobne sprawdzanie uprawnień. (Ale wykonalne, gdy pchnę dalej tematy bankowe, jeśli będzie zapotrzebowanie…).
Kustosz — zbiory Pollinu
Jak rozumiem, użytkownicy zgłaszali potrzebę tego, aby ukrycie pliku było pochodną ukrycia folderu, to jest aby po przeniesieniu pliku z folderu ukrytego jego widoczność powracała. Bo jak chodzi o to, żeby można było na widoku zarządzania plikami zaptaszyć pliki i wybrać dla nich zbiorczo opcję ukrycia, to tak, nawet byłoby o wiele łatwiej, ale chyba nie o to chodziło…Franklin Garamond pisze: ↑11 gru 2022, 19:42Nie, nie jest. Przeczytajcie jeszcze raz co napisałem. Proponuję użycie już istniejącego mechanizmu i dać możliwość zastosowania go na grupie elementów z jednego folderu.Helwetyk Romański pisze: ↑11 gru 2022, 19:29No tak. To jest właśnie to cytowane osobne sprawdzanie uprawnień (dostępu do folderu), w połączeniu z jakąś formą wyróżniania ukrytych folderów. Po prostu tu i teraz nie chcę otwierać dodatkowych frontów, które mają wredną tendencję do sumowania.Franklin Garamond pisze: ↑11 gru 2022, 18:16Czy ja wiem? Klikasz „ukryj zawartość folderu” i wszystkie grafiki w folderze są niejawne.Helwetyk Romański pisze: ↑27 lis 2022, 11:35Niestety, nie w tej odsłonie… Teraz to tylko zabawa z interfejsem, a ustawianie niepublicznych folderów to już osobne sprawdzanie uprawnień. (Ale wykonalne, gdy pchnę dalej tematy bankowe, jeśli będzie zapotrzebowanie…).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Kustosz — zbiory Pollinu
Ale jeśli mogą mieć uproszczoną funkcję od razu, która daje ten sam efekt, a nie mieć jej i czekać na właściwą nie wiadomo ile... Chyba wybór jest oczywisty.