Z chęcią pomogę w tworzeniu Twojej inicjatywy jeśli zechcesz :DPiotr Romanow pisze: ↑08 gru 2022, 20:13Wpadłem na pomysł utworzenia Edelweiss Rotes Kreuz, może pojawią się chętni do oddawania swojej v-krwi.
I Międzynarodowy Pobór Krwi
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Jak się losują ml oddanej krwi? Pytam, bo dzisiaj oddałem strzał wartości 0 ml. xD
Z tego co pamiętam możesz oddać od 20 do 50 ml krwi. Jeśli oddałeś 0 ml jest to jakiś dziwny błąd więc chyba krwi systemowo nie oddałeś. :/ Więc możesz spróbować oddać krew jeszcze raz (np wchodząc w link jeszcze raz). Jak to nie pomoże no to możesz zawsze poczekać trochę i oddać jeszcze raz. Tak jak wsponniałem to niestety wina użycia ciasteczek za co mogę tylko przeprosić i przyznać się do użycia "Sarmackiego systemu" który nie był projektowany pod autoryzację poprzez Stempla.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 gru 2022, 22:32Jak się losują ml oddanej krwi? Pytam, bo dzisiaj oddałem strzał wartości 0 ml. xD
Przy następnym poborze rozwiążę jakoś inaczej kwestię poboru krwi już bez ciasteczek :D
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Otóż, po prostu nie minęły 24h. Przepraszam za bezsensowny alarm.Damiano Windsachen pisze: ↑08 gru 2022, 23:09Z tego co pamiętam możesz oddać od 20 do 50 ml krwi. Jeśli oddałeś 0 ml jest to jakiś dziwny błąd więc chyba krwi systemowo nie oddałeś. :/ Więc możesz spróbować oddać krew jeszcze raz (np wchodząc w link jeszcze raz). Jak to nie pomoże no to możesz zawsze poczekać trochę i oddać jeszcze raz. Tak jak wsponniałem to niestety wina użycia ciasteczek za co mogę tylko przeprosić i przyznać się do użycia "Sarmackiego systemu" który nie był projektowany pod autoryzację poprzez Stempla.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 gru 2022, 22:32Jak się losują ml oddanej krwi? Pytam, bo dzisiaj oddałem strzał wartości 0 ml. xD
Przy następnym poborze rozwiążę jakoś inaczej kwestię poboru krwi już bez ciasteczek :D
- Piotr Romanow • Stempel
Byłoby dobrze, chociaż nie wiem czy odnajdziesz się w 1922 roku w Edelweiss. Jeżeli tak, to mógłbym pomyśleć nad taką organizacją. Wymyślić medale za oddaną krew, zasady oddawania krwi i inne takie. Fajnie by to naszą narrację mogło urozmaicić. ;)Damiano Windsachen pisze: ↑08 gru 2022, 21:19Z chęcią pomogę w tworzeniu Twojej inicjatywy jeśli zechcesz :DPiotr Romanow pisze: ↑08 gru 2022, 20:13Wpadłem na pomysł utworzenia Edelweiss Rotes Kreuz, może pojawią się chętni do oddawania swojej v-krwi.
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Mnie to by się marzyło coś na kształt Międzynarodowego Czerwonego Krzyża (Światowego Związku Filatelistycznego…). Wspólna międzynarodowa organizacja, która organizuje akcje takie jak międzynarodowy pobór krwi, oraz organizacje krajowe działające w sposób zbliżony do kół ŚZF, które prowadzą działalność informacyjno-promocyjną na swoim terenie. Oraz, naturalnie, ranking organizacji krajowych w ramach akcji poboru.Piotr Romanow pisze: ↑08 gru 2022, 23:25Byłoby dobrze, chociaż nie wiem czy odnajdziesz się w 1922 roku w Edelweiss. Jeżeli tak, to mógłbym pomyśleć nad taką organizacją. Wymyślić medale za oddaną krew, zasady oddawania krwi i inne takie. Fajnie by to naszą narrację mogło urozmaicić. ;)Damiano Windsachen pisze: ↑08 gru 2022, 21:19Z chęcią pomogę w tworzeniu Twojej inicjatywy jeśli zechcesz :DPiotr Romanow pisze: ↑08 gru 2022, 20:13Wpadłem na pomysł utworzenia Edelweiss Rotes Kreuz, może pojawią się chętni do oddawania swojej v-krwi.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Herr Romański, a czemu nie zrobić Międzynarodowego Czerwonego Krzyża w którego skład wchodziłyby poszczególne krajowe czerwone krzyże? Zarzucę ten temat na forum Edelweiss i Muratyki i postaram się poszukiwać kolejnych członków. ;)
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych, Książe Aquelii, Hospodar Dehreiny Wschodniej
- Helwetyk Romański • Stempel
Czy ja właśnie tego nie napisałem…? 🤔Piotr Romanow pisze: ↑09 gru 2022, 10:26Herr Romański, a czemu nie zrobić Międzynarodowego Czerwonego Krzyża w którego skład wchodziłyby poszczególne krajowe czerwone krzyże? Zarzucę ten temat na forum Edelweiss i Muratyki i postaram się poszukiwać kolejnych członków. ;)
(Pytam poważnie, kawa dzisiaj się nie chce przyjąć…).
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Franklin Garamond • Stempel
Myśl od czapy — zrobić akcję oddawania na zjeździe, mmm...
Szkoda, że jednak weekendy i chlejemy, więc nie ma szans. 😅
Szkoda, że jednak weekendy i chlejemy, więc nie ma szans. 😅
Właśnie napisaliśmy to samo, ale mnie kawa dopiero teraz klepnęła w potylice. 😂