Myślę że to w sam raz :DHelwetyk Romański pisze: ↑21 gru 2022, 20:49Na serwerze Kustosza mam jeszcze 16 GB wolnej przestrzeni dyskowej. W razie czego, 1 GB mogę spokojnie wygospodarować na nagrania (choć wiadomo, im lżejsze z zachowaniem przyzwoitej jakości, tym lepiej).Damiano Windsachen pisze: ↑21 gru 2022, 20:38Wczoraj jak patrzyłem to było max 30 mbHelwetyk Romański pisze: ↑21 gru 2022, 19:51Ile ważą bez optymalizacji?Damiano Windsachen pisze: ↑21 gru 2022, 15:51Szczerze to myślę że pliki w rozdzielczości mp4 są lepsze i chyba zdecyduję się na wrzucanie plików na dysk google czy coś w tym rodzaju.
Krótko o przyszłości BAZTEK
Opiekun: Damiano Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
To ja siadam do przebudowy. Zobaczymy, czy będzie bezbolesna i dlaczego nie. 😉Damiano Windsachen pisze: ↑21 gru 2022, 21:02Myślę że to w sam raz :DHelwetyk Romański pisze: ↑21 gru 2022, 20:49Na serwerze Kustosza mam jeszcze 16 GB wolnej przestrzeni dyskowej. W razie czego, 1 GB mogę spokojnie wygospodarować na nagrania (choć wiadomo, im lżejsze z zachowaniem przyzwoitej jakości, tym lepiej).Damiano Windsachen pisze: ↑21 gru 2022, 20:38Wczoraj jak patrzyłem to było max 30 mbHelwetyk Romański pisze: ↑21 gru 2022, 19:51Ile ważą bez optymalizacji?Damiano Windsachen pisze: ↑21 gru 2022, 15:51Szczerze to myślę że pliki w rozdzielczości mp4 są lepsze i chyba zdecyduję się na wrzucanie plików na dysk google czy coś w tym rodzaju.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com