#15. Edel Weihnachten
Opinie o filmie? „Ja tylko cebulę kroiłem”, mówi jeden z seniorów, którzy obejrzeli przedpremierowy pokaz.

To zapraszamy jednak do oglądania z nami na naszym wspaniałym brukowanym rynku. ;p Ostatnio trochę marzłem wprawdzie w paluszki, ale rozgrzał mnie stary dobry efekt placebo. Ot, khatarsis podczas lektury „Sclavinianu”. :PAnastasia Windsachen pisze: ↑30 gru 2022, 0:31Pani droga, ja nie nadrabiam z zamawianiem kaset do Voxlandu!
Niektórzy po prostu piją piwo z Lewka podczas seansu, a owce przecież są tuż obok – czasami nawet je słychać w newralgicznych momentach filmu ;)Anastasia Windsachen pisze: ↑30 gru 2022, 0:31Brzozopolanie za to podobno nie wiedzą czy patrzyć na owce, czy biec do filmu, a co dopiero zatrzymać się w pubie po piwo...
... a inni z chmielu. :)
Już po rajdzie w Lumerii zawitam ponownie na dłuższą chwilę. Szykuje się kilka brzozopolańskich projektów, które trzeba pchnąć ładnieIgnats ik Ruth pisze: ↑30 gru 2022, 8:08To zapraszamy jednak do oglądania z nami na naszym wspaniałym brukowanym rynku. ;p Ostatnio trochę marzłem wprawdzie w paluszki, ale rozgrzał mnie stary dobry efekt placebo. Ot, khatarsis podczas lektury „Sclavinianu”. :PAnastasia Windsachen pisze: ↑30 gru 2022, 0:31Pani droga, ja nie nadrabiam z zamawianiem kaset do Voxlandu!