Zjazd 2023
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Czy planowanie z takim wyprzedzeniem jest jeszcze leockie? xD A jeśli jest — to chyba powinniśmy pingnąc Obywatela Honorowego, @Heinz-Werner Grüner. :P
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Zjazd 2023
Pisałem o tym z pewnym panem, dokładnie przedwczoraj... i stanęło na tym, że sam się nie podejmę organizacji. :DIgnats ik Ruth pisze: ↑08 sty 2023, 1:54Czy planowanie z takim wyprzedzeniem jest jeszcze leockie? xD A jeśli jest — to chyba powinniśmy pingnąc Obywatela Honorowego, @Heinz-Werner Grüner. :P
Zjazd 2023
Faktem jest, że organizacja w pojedynkę jest nieco upierdliwa... wiem coś o tym bo swego czasu organizowałem zjazd (nazywaliśmy to zlotem) pewnego realowego forum... sporo zresztą większy niż leocki z 2022. Tylko, że my to zwykle organizowaliśmy w miejscach poza naszymi miejscami zamieszkania, a więc było to bardziej utrudnione.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 sty 2023, 9:29Pisałem o tym z pewnym panem, dokładnie przedwczoraj... i stanęło na tym, że sam się nie podejmę organizacji. :D
W zasadzie w przypadku takiego spotkania jak "leockie" to kwestia ogarnięcia miejsca noclegowego i miejsca na "nasiadówkę"... nie ma tej całej otoczki, jaką robiliśmy na forum historycznym czyli połączenie tego ze zwiedzaniem jakiegoś miejsca ciekawego pod względem okresu historii, którego dotyczyło forum... dochodziło wtedyh jeszcze wiele innych spraw do załatwienia.
Sądzę, ze w przypadku naszego zjazdu w dużej mierze możnaby udzielić organizatorowi "pomocy zdalnej", ktoś np. mógłby przejąć kwestię zrzutki na noclegi i przesłać już całość kwoty, co zmniejszyłoby obciążenie organizatora "na miejscu".
Gdyby wybrać termin "nieatrakcyjny turystycznie" to z kwestiami noclegowymi nie powinno być problemu.
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Pozwoliłem sobie wydzielić, żeby nie ciągnąć kilometrowego wątku 😅
Oswald dał radę, a Wy nie dacie? 😉
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
No leockie, w końcu to trzeba usiąść i pomyślećIgnats ik Ruth pisze: ↑08 sty 2023, 1:54Czy planowanie z takim wyprzedzeniem jest jeszcze leockie? xD A jeśli jest — to chyba powinniśmy pingnąc Obywatela Honorowego, @Heinz-Werner Grüner. :P
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Alfred Fabian von Tehen-Dżek • Stempel
- Przybysz
Zjazd 2023
Unikał bym takich okazji... z ostatniego zlotu wiem, że dla niektórych tutaj kwestia kosztów ma znaczenie. Mnie to zwisa - dowolny hotel, w dowolny weekend (po za okresami gdzie mam urlopowe wyjazdy) i nie ma problemu.Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑08 sty 2023, 11:56Ostatni weekend sierpnia, Jasło, dni wina @piwski. To chyba do Ciebie pytanie :D
Jednak wybór czasu (sezon urlopowy czy jakieś takie "okazje lokalne) znacznie podnosi ceny noclegów... pod rozwagę poddaję, bo dla niektórych może to być przeszkoda w uczestnictwie. Raczej należałoby celować w okres "nieurlopowy" i miejsce specjalnie "nieturystyczne".
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Zjazd 2023
Ja niestety stoję, a z myśleniem różnie.Orjon Surma pisze: ↑07 maja 2023, 22:00Ktoś usiadł i pomyślał? Bo wakacje jakby nie było coraz bliżej, fajnie byłoby coś ustalić :P
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji