Zgadzam się z pomysłem Przewodniczącego. Czemu robić jedna imprezę, jak można jednym wysiłkiem dwie? :)
Mam w zasadzie tylko jedno uzasadnienie — bo to ustawianie czterech zamiast dwóch głosowań, a wrzucanie do jednego worka wiosny i lata się nie godzi. To trzeba na spokojnie usiąść i pomyśleć.
Może by się udało po festiwalu nr 2, a przed moim urlopem? ;)
Czyli kiedy?
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Zgadzam się z pomysłem Przewodniczącego. Czemu robić jedna imprezę, jak można jednym wysiłkiem dwie? :)
Mam w zasadzie tylko jedno uzasadnienie — bo to ustawianie czterech zamiast dwóch głosowań, a wrzucanie do jednego worka wiosny i lata się nie godzi. To trzeba na spokojnie usiąść i pomyśleć.
No to mówię, że 3 głosowania, ale w jednym terminie. 1. Wiosna 2. Lato, 3. Wspólny konkirs ogólny.
No to mówię, że 3 głosowania, ale w jednym terminie. 1. Wiosna 2. Lato, 3. Wspólny konkurs ogólny.
No tak, niestarannie czytałem, mea culpa. Nadal wzrost o 50%, ale niech będzie. Korzystając z okazji, uprzejmie podbijam pytanie o dostępność, bo mi terminarz stygnie.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com