Alfred wyraził oburzenie, że nikt mu nie przypomniał o znaczku. Cóż, odprowadzał Osobę Spoza Mikronacji, a potem zapomnieliśmy. Dobrze, że jest duży nakład. Rok temu było dużo gorzej.
Nie żeby coś, bardzo szanuję Toruń i w ogóle, ale za rok proszę o jakąś inną lokalizację, bo już nie będę w ogóle wiedzieć, jak wytłumaczyć, czemu jadę z tymi samymi kolegami do tego samego Torunia :P
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan LEOCKA PARTIA FASZYSTÓWJĘZYKOWYCH
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
Alfred wyraził oburzenie, że nikt mu nie przypomniał o znaczku. Cóż, odprowadzał Osobę Spoza Mikronacji, a potem zapomnieliśmy. Dobrze, że jest duży nakład. Rok temu było dużo gorzej.
Przecież w sobotę k r z y c z a ł e m , że jest?!
Tak jak pisałem, prawdopodobnie nie było go jak krzyczałeś...
Nie żeby coś, bardzo szanuję Toruń i w ogóle, ale za rok proszę o jakąś inną lokalizację, bo już nie będę w ogóle wiedzieć, jak wytłumaczyć, czemu jadę z tymi samymi kolegami do tego samego Torunia :P
Popieram! (Wyjdzie jak zawsze).
Tu bardziej chodzi o to, że nikt w rodzinie nie wie, że działam w mikronacjach, więc tłumaczę, że jadę z kolegami ze studiów. Pytali się mnie już, czemu drugi raz do Torunia, więc chciałbym uniknąć takich pytań w przyszłym roku :P
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Przecież w sobotę k r z y c z a ł e m , że jest?!
Tak jak pisałem, prawdopodobnie nie było go jak krzyczałeś...
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy. IGNATS IK RUTH
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Poproszę o wyjaśnienia w tej kwestii, bo nie znam tematu.
Nie chcesz. Trust me.
Dostał odsyłacz, ale — znał temat.
No tak trochę mnie zdziwiło, żeby Orjon miał go nie znać… więc nawet odetchnęłam lekko z ulgą.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine