Niby jestem fanem serii, a żem nie spostrzegł. xD
Światowy Związek Filatelistyczny | Koło w Nowym Brzegu
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
No nie do końca.Helwetyk Romański pisze: ↑08 sie 2023, 16:01No i zategowane.
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).Franklin Garamond pisze: ↑08 sie 2023, 17:17No nie do końca.Helwetyk Romański pisze: ↑08 sie 2023, 16:01No i zategowane.
- Helwetyk Romański • Stempel
Przyznam, że nie jestem w stanie dostrzec błędu ani w zawoju, ani w labrach. Nie wiem, co Czcigodny @Franklin Garamond miał na myśli.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 sie 2023, 18:02To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).Franklin Garamond pisze: ↑08 sie 2023, 17:17No nie do końca.Helwetyk Romański pisze: ↑08 sie 2023, 16:01No i zategowane.
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Może fakt, że w poście dalej wisi znaczek z wadą?Helwetyk Romański pisze: ↑09 sie 2023, 22:11Przyznam, że nie jestem w stanie dostrzec błędu ani w zawoju, ani w labrach. Nie wiem, co Czcigodny @Franklin Garamond miał na myśli.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 sie 2023, 18:02To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).Franklin Garamond pisze: ↑08 sie 2023, 17:17No nie do końca.
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
To jest część historii znaczka. Nie bądźmy nieczytelne!Anastasia Windsachen pisze: ↑09 sie 2023, 22:14Może fakt, że w poście dalej wisi znaczek z wadą?Helwetyk Romański pisze: ↑09 sie 2023, 22:11Przyznam, że nie jestem w stanie dostrzec błędu ani w zawoju, ani w labrach. Nie wiem, co Czcigodny @Franklin Garamond miał na myśli.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 sie 2023, 18:02To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Zmiana planu nadchodzących znaczków sierpniowych na:Helwetyk Romański pisze: ↑27 lip 2023, 21:10
- 1 sierpnia — 25 lat Dreamlandu
- 3 sierpnia — być może kolejny znaczek winkulijski z serii Herby Ziemi Trineskiej (wiem, że w planach są jeszcze dwa znaczki, ale pismo do sekretariatu ŚZF jeszcze nie wpłynęło)
- 4/5/6 sierpnia — jeśli Matka Prokrastynacja pozwoli, zjazdowy
- 10 sierpnia — znaczek winkulijski z serii Herby Ziemi Trineskiej, z zastrzeżeniem jak wyżej
- 13 sierpnia — Barwy zimy I
- 15/16 sierpnia — Matka Prokrastynacja
- 20 sierpnia — Barwy zimy II
- 27 sierpnia — Barwy zimy III
- 13 sierpnia — Matka Prokrastynacja
- 17 sierpnia — Barwy zimy I
- 24 sierpnia — Barwy zimy II
- 31 sierpnia — Barwy zimy III

Do planu emisyjnego Światowego Związku Filatelistycznego
wprowadzono nowy leocki znaczek
Matka Prokrastynacja
autorstwa @Apolinary Montserrat.
Rozpoczęcie emisji w najbliższą niedzielę.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Franklin Garamond • Stempel
No jest źle. Co mam powiedzieć...Helwetyk Romański pisze: ↑09 sie 2023, 22:11Przyznam, że nie jestem w stanie dostrzec błędu ani w zawoju, ani w labrach. Nie wiem, co Czcigodny @Franklin Garamond miał na myśli.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 sie 2023, 18:02To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).Franklin Garamond pisze: ↑08 sie 2023, 17:17No nie do końca.
Jeśli spojrzymy na, jak mniemam, źródło płaszcza [1], a następnie ukryjemy tarczę [2], to jasnym stanie się, że przebieg podbicia płaszcza [3] jest zupełnie inny od tego, który przyjął autor, a faktycznie wyglądać powinno to tak [4]. Co, w ogólnym rozrachunku, daje zupełnie inny efekt [5].
[1]
[2]

[3]

[4]

[5]

- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Leotyzm w czystej postaci.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Dowódca Gwardii Palatynatu Leocji
Jak mi tu brakuje reakcji serduszka... (najlepiej czarnego). Kciuk w górę jest zbyt ignorancki dla tego typu wypowiedziFranklin Garamond pisze: ↑10 sie 2023, 19:48No jest źle. Co mam powiedzieć...Helwetyk Romański pisze: ↑09 sie 2023, 22:11Przyznam, że nie jestem w stanie dostrzec błędu ani w zawoju, ani w labrach. Nie wiem, co Czcigodny @Franklin Garamond miał na myśli.Ignats ik Ruth pisze: ↑08 sie 2023, 18:02To co Wy wytknęliście mają wszystkie serii. (Tak mnie się wydaje).
Jeśli spojrzymy na, jak mniemam, źródło płaszcza [1], a następnie ukryjemy tarczę [2], to jasnym stanie się, że przebieg podbicia płaszcza [3] jest zupełnie inny od tego, który przyjął autor, a faktycznie wyglądać powinno to tak [4]. Co, w ogólnym rozrachunku, daje zupełnie inny efekt [5].
[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
![]()
(—) Anastasia Windsachen, Generalissima Leocji
No bo co ludzie powiedzom!?
Franklin Garamond
Helwetyk Romański
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH