[ISM] Skrypt integracyjny
Opiekunowie: Helwetyk Romański, Sheldon Anszlus Robingren
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych
Polecam się. 🍻
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Razem z tym postem mamy już 1647 postów w ciągu tego miesiąca. To najlepszy wynik od października zeszłego roku (1383 posty). Do szczytów z listopada i grudnia (2845 i 2556) dość sporo nam brakuje i wątpię, aby w ciągu tych pozostałych 7 dni udało się aż tyle nastukać, ale wynik majowy (2113) chyba jest w zasięgu...
- Oswald Baskerville • Stempel
- Kurator Palatynatu Leocji
Czy ja dobrze rozumiem, że bieżący sierpień będzie czwartym najlepszym miesiącem w historii Leocji pod względem liczby postów?Orjon Surma pisze: ↑25 sie 2023, 8:56Razem z tym postem mamy już 1647 postów w ciągu tego miesiąca. To najlepszy wynik od października zeszłego roku (1383 posty). Do szczytów z listopada i grudnia (2845 i 2556) dość sporo nam brakuje i wątpię, aby w ciągu tych pozostałych 7 dni udało się aż tyle nastukać, ale wynik majowy (2113) chyba jest w zasięgu...
(—) Oswald Baskerville, Kurator Palatynatu Leocji

- Orjon Surma • Stempel
- Dyspozytor Palatynatu Leocji
Nie. Najlepszy w ogóle był styczeń 2021 (2982), potem listopad 2022 (2845), grudzień 2022 (2556), grudzień 2021 (2326), styczeń 2022 (2243), listopad 2021 (2167), maj 2022 (2113), grudzień 2020 (1679), listopad 2020 (1668). Zatem na razie dziesiątym, jest duża szansa, że ósmym co najmniej.
Brakuje 479 wiadomości, mamy siedem dni — łącznie z dzisiaj. Potrzeba 69 wiadomości dziennie. I wszystko super, wszystko pięknie, aż do momentu, gdy na horyzoncie pojawia się zbrodnia poznańska. Wyłączając z równania dwa dni, daje to już 95 wiadomości dziennie. Wykonalne, ale nie bez starań.Orjon Surma pisze: ↑25 sie 2023, 8:56Razem z tym postem mamy już 1647 postów w ciągu tego miesiąca. To najlepszy wynik od października zeszłego roku (1383 posty). Do szczytów z listopada i grudnia (2845 i 2556) dość sporo nam brakuje i wątpię, aby w ciągu tych pozostałych 7 dni udało się aż tyle nastukać, ale wynik majowy (2113) chyba jest w zasięgu...
Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
- Karolina von Lichtenstein • Stempel
- Obywatel honorowy
Ja tu widzę same daty. Tu musi być jakiś ukryty przekaz.Orjon Surma pisze: ↑25 sie 2023, 9:07Nie. Najlepszy w ogóle był styczeń 2021 (2982), potem listopad 2022 (2845), grudzień 2022 (2556), grudzień 2021 (2326), styczeń 2022 (2243), listopad 2021 (2167), maj 2022 (2113), grudzień 2020 (1679), listopad 2020 (1668). Zatem na razie dziesiątym, jest duża szansa, że ósmym co najmniej.
(—) Karolina von Lichtenstein-Roumaine
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
Królowa Seniorka Dreamlandu i Scholandii, Królowa Matka Elderlandu, Dama dreamlandzkiego Orderu Czerwonego Orła, Diuczessa-Wspomożycielka Sarmacji, Diuczessa Tysiąclecia, Matka Karmicielka, Patronka Turystyki Pieszej, była Regentka i Kanclerka Księstwa Sarmacji, diuczessa Heidesheim, markiza Vankinner, baronessa Sarmacji, podporucznik w rezerwie Książęcych Sił Zbrojnych, honorowa obywatelka Królestwa Teutonii, Rzeczpospolitej Sclavińskiej, Gellonii i Starosarmacji, prawie została żoną Piotra Abogarda Scholandzkiego
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Piękna amplifikacja siły okresów późnojesiennego i wczesnozimowego.Orjon Surma pisze: ↑25 sie 2023, 9:07Nie. Najlepszy w ogóle był styczeń 2021 (2982), potem listopad 2022 (2845), grudzień 2022 (2556), grudzień 2021 (2326), styczeń 2022 (2243), listopad 2021 (2167), maj 2022 (2113), grudzień 2020 (1679), listopad 2020 (1668). Zatem na razie dziesiątym, jest duża szansa, że ósmym co najmniej.
A ja myślę, że to już by była fabryka sraczki. xDHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 10:30Brakuje 479 wiadomości, mamy siedem dni — łącznie z dzisiaj. Potrzeba 69 wiadomości dziennie. I wszystko super, wszystko pięknie, aż do momentu, gdy na horyzoncie pojawia się zbrodnia poznańska. Wyłączając z równania dwa dni, daje to już 95 wiadomości dziennie. Wykonalne, ale nie bez starań.
Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
Niby spoko, ale jednak liczenie populacji przez kryterium obywatelstwa jest nieco kulawe. Można się gdzieś dobrze bawić bez paszportu. ;)Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sie 2023, 19:02Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
Odruchowo chciałem napisać, że nie i na tym zakończyć temat. W zasadzie jednak wszystkie silniki w ten czy inny sposób pozwalają na przypisanie obywateli do grup względnie rang (nie wiem tylko, czy Winkulia to praktykuje, które to pytanie kieruję do @Alfred Fabian von Tehen-Dżek). Zestawienie liczby obywateli jakkolwiek aktywnych na forum danego dnia — domniemywam, że o tym tutaj rozmawiamy — nie powinno być przesadnie skomplikowane.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sie 2023, 19:02Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
Z tym wprowadzeniem, dla 13 forów na silniku phpBB i forum lumeryjskiego, mógłbym napisać integrację. Integrację dla czterech forów na silniku myBB oraz jednego forum (dwóch krajów) na silniku IPS integrację musiałby napisać ktoś inny. Potrzebny byłby też ktoś, kto wziąłby na siebie skuteczne doprowadzenie do integracji Austro-Węgier, Magnifikatu, RON i Skarlandu — tu spodziewałbym się problemów natury administracyjnej.
Znaczy się, działamy? 😜 Na tu i teraz, do końca miesiąca, brakuje 144 wiadomości.Ignats ik Ruth pisze: ↑28 sie 2023, 19:51A ja myślę, że to już by była fabryka sraczki. xDHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 10:30Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
Bandyta dopisał, jak już dąłem lajka. Uważajcie na niego.Helwetyk Romański pisze: ↑28 sie 2023, 19:54Znaczy się, działamy? 😜 Na tu i teraz, do końca miesiąca, brakuje 144 wiadomości.Ignats ik Ruth pisze: ↑28 sie 2023, 19:51A ja myślę, że to już by była fabryka sraczki. xDHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 10:30Do okrągłych 2000 brakuje 366 wiadomości, co podzielone na pięć dni daje 73 wiadomości dziennie. Uznałbym to całkowicie satysfakcjonujący sukces.
Dokładnie chodzi mi o zbieranie informacji o liczebności danej grupy i id użytkowników, można by było wtedy w stemplu wyświetlać listę aktualnych obywatelstw.Helwetyk Romański pisze: ↑28 sie 2023, 19:54Odruchowo chciałem napisać, że nie i na tym zakończyć temat. W zasadzie jednak wszystkie silniki w ten czy inny sposób pozwalają na przypisanie obywateli do grup względnie rang (nie wiem tylko, czy Winkulia to praktykuje, które to pytanie kieruję do @Alfred Fabian von Tehen-Dżek). Zestawienie liczby obywateli jakkolwiek aktywnych na forum danego dnia — domniemywam, że o tym tutaj rozmawiamy — nie powinno być przesadnie skomplikowane.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑28 sie 2023, 19:02Czy Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych ma w planach zbieranie informacji, na temat ilości obywateli w danych krajach? Myślę, że byłby to ciekawy wykres, do przedstawienia, w jakich mikronacjach działa najwięcej obywateli. Marzy mi się zobaczyć wykres w skali roku, w różnych mikronacjach, jak zmieniała się populacja (żeby nie mówić wprost, że się zmniejszała).
Z tym wprowadzeniem, dla 13 forów na silniku phpBB i forum lumeryjskiego, mógłbym napisać integrację. Integrację dla czterech forów na silniku myBB oraz jednego forum (dwóch krajów) na silniku IPS integrację musiałby napisać ktoś inny. Potrzebny byłby też ktoś, kto wziąłby na siebie skuteczne doprowadzenie do integracji Austro-Węgier, Magnifikatu, RON i Skarlandu — tu spodziewałbym się problemów natury administracyjnej.