Przesunąłem do stopki.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:50I odsunięcie od „hamburgerka”. :DHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 21:49Polecam się! (Oby nie nazbyt często, bo jeszcze mocniej osiwieję…). Tej funkcji faktycznie przydałoby się, choćby chamskie, okienko potwierdzenia operacji.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:44W tym miejscu, przepraszając za post pod postem, chciałbym publicznie serdecznie podziękować Czg. Kol. @Helwetyk Romański, który mi odratował zapisy forum, gdy nieopatrznie poprzedniej nocy odznaczyłem sobie całe jako przeczytane…Ignats ik Ruth pisze: ↑24 sie 2023, 19:07Mnie to jeszcze czeka… Ale to dopiero we wrześniu. ;DHelwetyk Romański pisze: ↑24 sie 2023, 18:08No przecież przeczytałem! Że dopiero dzisiaj, to inna sprawa, ale tym razem c a ł o ś ć.
Wieczór Wybrzeża nr 2023/01
- Helwetyk Romański • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
(—) prokr. Hweltywk Romański, RkORF · LAN
Namiestnik № 2 Palatynatu Leocji
Dyniowy Padawan
LEOCKA PARTIA FASZYSTÓW JĘZYKOWYCH
Dyniowy Padawan
Nikogo się nie ściga, ale wszystkich się poprawia, bo tak nakazują
wewnętrzna potrzeba, poczucie sprawiedliwości i wyznawany porządek rzeczy.
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Nawet podczas realiozy sprawdzam skrzynkę helwetyk@gmail.com
- Ignats ik Ruth • Stempel
- Przewodniczący Senatu Palatynatu Leocji
MP Wam zapłać! 🖤🤍💖Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 22:21Przesunąłem do stopki.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:50I odsunięcie od „hamburgerka”. :DHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 21:49Polecam się! (Oby nie nazbyt często, bo jeszcze mocniej osiwieję…). Tej funkcji faktycznie przydałoby się, choćby chamskie, okienko potwierdzenia operacji.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:44W tym miejscu, przepraszając za post pod postem, chciałbym publicznie serdecznie podziękować Czg. Kol. @Helwetyk Romański, który mi odratował zapisy forum, gdy nieopatrznie poprzedniej nocy odznaczyłem sobie całe jako przeczytane…
A przeczytanie tematów w dziale — do hamburgera. Jak teraz się trafi przypadkiem, to już sam nie wiem…Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 22:31MP Wam zapłać! 🖤🤍💖Helwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 22:21Przesunąłem do stopki.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:50I odsunięcie od „hamburgerka”. :DHelwetyk Romański pisze: ↑25 sie 2023, 21:49Polecam się! (Oby nie nazbyt często, bo jeszcze mocniej osiwieję…). Tej funkcji faktycznie przydałoby się, choćby chamskie, okienko potwierdzenia operacji.Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 21:44W tym miejscu, przepraszając za post pod postem, chciałbym publicznie serdecznie podziękować Czg. Kol. @Helwetyk Romański, który mi odratował zapisy forum, gdy nieopatrznie poprzedniej nocy odznaczyłem sobie całe jako przeczytane…
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Teoretycznie jest jeszcze na górze w dziale nieprzeczytanych postów (jak niżej na obrazku), co — wstyd się przyznać, było źródłem mojej tragedii — ale wywalanie tego to już chyba zbyt przesada i traktowanie użytkownika jak bandyty bez mózgu. xD
Żadna przesada. Do pieca. (Ale po co tam wchodzić, skoro jest feed, to ja nie wiem…).Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 23:23Teoretycznie jest jeszcze na górze w dziale nieprzeczytanych postów (jak niżej na obrazku), co — wstyd się przyznać, było źródłem mojej tragedii — ale wywalanie tego to już chyba zbyt przesada i traktowanie użytkownika jak bandyty bez mózgu. xD
Dyniowy Padawan
Dyniowy Padawan
IGNATS IK RUTH
IGNATS IK RUTH
Ja w feedzie mam wszystkie posty. Czasem czytam przez feed, a czytam przez tę zakładkę. xDHelwetyk Romański pisze: ↑26 sie 2023, 0:23Żadna przesada. Do pieca. (Ale po co tam wchodzić, skoro jest feed, to ja nie wiem…).Ignats ik Ruth pisze: ↑25 sie 2023, 23:23Teoretycznie jest jeszcze na górze w dziale nieprzeczytanych postów (jak niżej na obrazku), co — wstyd się przyznać, było źródłem mojej tragedii — ale wywalanie tego to już chyba zbyt przesada i traktowanie użytkownika jak bandyty bez mózgu. xD