Liga Piłkarska Palatynatu Leocji - sezon 2. i utworzenie reprezentacji Leocji
- Franklin Garamond • Stempel
- Namiestnik Palatynatu Leocji
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
-
Sevedro
- Przybysz
Liga Piłkarska Palatynatu Leocji
Witam wszystkich. Dziękuję za przyjęcie do Ligii mimo mojego charakterystycznego braku cierpliwości do wszystkiego.
Przez przypadek spowodowałem małą aferę finansową, więc zachęcam trenerów do wypowiedzi, co mam z tym fantem począć. Problem polega na tym, że jakimś cudem wziąłem dwukrotnie wsparcie od sponsora w jednym tygodniu (myślałem że pierwszego dnia o tym zapomniałem). Chcecie żebym to zgłosił do supportu?
Przez przypadek spowodowałem małą aferę finansową, więc zachęcam trenerów do wypowiedzi, co mam z tym fantem począć. Problem polega na tym, że jakimś cudem wziąłem dwukrotnie wsparcie od sponsora w jednym tygodniu (myślałem że pierwszego dnia o tym zapomniałem). Chcecie żebym to zgłosił do supportu?
Severin le Droit
- Prokrustes
- Przybysz
System na pewno zrobił to co miał zrobić. Mam pewność, że to nie był błąd a jeżeli był to nikt na tym nie stracił.
Nie ma sensu. Na dobry początek pieniądz się przyda. A mi też się tak zdarzało, że poprzednich nie odebrałem, wziąłem jednego dnia, a potem drugiego wpadło następne wg harmonogramu i znowu odebrałem. Raczej przypadek, niż błąd.
-
Sevedro
- Przybysz
Według moich poprzednich doświadczeń, to można było raz dziennie odbierać, dlatego pomyślałem, że to jakiś bug. Jeśli to normalna sytuacja, to przepraszam za zamieszanie ;).
@Heinz-Werner Grüner Tak przy okazji chciałem poinformować, że wysłałem wiadomość prywatną na platformie X11.
Severin le Droit
- Prokrustes
- Przybysz
Raz w tygodniu ale niekoniecznie jest to tydzień poniedziałek-niedziela :)
Niech się przyda ;)
Tymczasem pierwsze mecze półfinałowe Pucharu Leocji za nami:
FC Terina - Diana Angemont 0-2
Czarne Wilki - LTF Nowy Brzeg 3-2
Tymczasem pierwsze mecze półfinałowe Pucharu Leocji za nami:
FC Terina - Diana Angemont 0-2
Czarne Wilki - LTF Nowy Brzeg 3-2
O, przegrana. Trzeba będzie pomyśleć nad kolejnym meczem. Finał mi się marzy.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Obywatel honorowy
Mi też się marzy finał i wysokie zwycięstwo, ale "z czym do ludu". ;)
@Severin von Verwaltung sprawa załatwiona.
Ten sezon jeszcze jest dla mnie na wzmocnienia, ale w przyszłym to już bójcie się Zielono-Żółtych. ;)
@Severin von Verwaltung sprawa załatwiona.
Ten sezon jeszcze jest dla mnie na wzmocnienia, ale w przyszłym to już bójcie się Zielono-Żółtych. ;)
-
Sevedro
- Przybysz
Dzięki za szybkie załatwienia sprawy.
Porażek się nie obawiamy. Gorzej z rozwojem zawodników i zgraniem zawodników. Obie drużynki wymagają sporo pracy. W Fer Play jest też od groma juniorów i ciężko się zdecydować, kogo trzeba pożegnać.
Porażek się nie obawiamy. Gorzej z rozwojem zawodników i zgraniem zawodników. Obie drużynki wymagają sporo pracy. W Fer Play jest też od groma juniorów i ciężko się zdecydować, kogo trzeba pożegnać.
Severin le Droit